Som Fredrik Backman brukar säga; ” Jag vet att det finns folk med riktiga problem”… men… Jag ska vara ärlig!

Jag borde inte ha något att klaga på. Vita stränder, palmer, fantastiskt rum med utsikt över havet och en stor uteplats. Ny dricka i kylen varje dag. Perfekt! All-inclusive i all ära, men det är inte för alla och framför allt verkar det inte vara något för mig, trots all bekvämlighet, eller på grund av den. Ett enormt hotellkomplex mitt ute i ingenstans och ett program fullt av aktiviteter att fylla dina dagar med. Allt för att du ska slippa lämna hotellområdet. Personal redo att uppfylla de flesta av dina behov. Men dock inte mina. Kultur, mijlö, upplevelser och möten med det nya är något man slipper här.

Hotellområdet är så här stort… Enligt statistiken bör man gå 10 000 steg om dagen. Jag har bara genom att gå till frukosten, gymmet och tillbaka gått 7500 steg. Kanske bra tycker ni. Men jag hinner bli trött innan jag ens börjat träna. Ilandsproblem. Den finns dessutom fyra restauranger på området. På tre av dem måste man boka tid. Vem vill passa tider på semestern? Jag vet,fortfarande ilandsproblem. Men så tittar jag ut över havet och så försvinner mina ilandsproblem.

Det kan ju vara så, att när man inte sovit på två dygn, suttit ner i nästan lika många, att det på något sätt förmörkar lite av ens intryck. Låt oss sova på det och se vad morgondagen ger…

 

 

Foto: © Discovering The Planet
 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *