Vill du arbeta med att åka runt och leva i lyx? Åka runt i världen och prova de allra lyxigaste hotellen och restaurangerna under ett år? Leva som en miljonär under ett år? Nu kan man söka just den tjänsten. En lyxresebyrå utannonserade nyligen tjänsten som innebär att den sökande som får det ska resa jorden runt under ett år och testa de allra lyxigaste resmålen. Resan är värd en miljon dollar, motsvarande 6,4 miljoner kronor.

Resan, som håller på under ett år, fokuserar på de trendigaste hotellen och restaurangerna tillsammans med det bästa utelivet på de mest glamourösa platserna i världen. Man ska, enligt annonsen, dessutom åka med världens lyxigaste transportmedel, inklusive det japanska lyxtåget Kyushi seven stars train. Jobbet tar också den som får den avundsvärda tjänsten till bland annat Virgin-grundaren Richard Bransons ö, Necker island, ett privat lyxhotell i Maldiverna och på en skidresa bland de lyxigaste orterna i Alperna.

Enligt arbetsbeskrivningen är det viktigt att den som söker tjänsten är en passionerad resenär, samt uppskattar mat, kultur och nöjen av finare slag. Är man sällskaplig, diskret och lätt att konversera med är det meriterande.

Det är resebyrån Luxury travel intelligence som står bakom tjänsten och man kan söka jobbet fram till den 30 april.

Källa: [Expressen][Daily Mail]
   

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *