Sista dagen är här och imorgon börjar den långa resan hem. Kusinerna har gjort planer för idag och förkastat dem, gjort nya planer och förkastat dem med. Så vad det kommer bli av denna dagen vet ingen, [kanske blir den en driveby vid någon av “The Real Housewives of New Jersey”, de flesta av dem bor nämligen i närheten, och en av dem i samma stad]…

 

Måste bara skriva av mig om en liten sak som tryckt mig, riktigt irriterat mig, på den här resan. De som känner mig, vet att jag inte har några som helst problem med att knäppa iväg en tusen bilder på en veckas resa. Denna gången har det inte blivit riktigt så. Innan vi åkte fick jag för mig att uppgradera en av mina kameror och köpa den senaste versionen av den. Ordentliga jag säljer den gamla och tar med mig den nya oprövad. Döm av min förvåning när jag börjar upptäcka att det plockats bort funktioner från den nya [som jag älskade på den gamla], som inte ersatts av nya eller bättre funktioner.

 

Nya saker upptäcks och saknas varje dag, så pass att jag glömmer att kolla resten av bildinställningarna i kameran. Först när jag sätter mig för att göra ett inlägg upptäcker jag att kamerans bildinställning varit på den sämsta möjliga. Så de stackars få bilder jag nu har med mig hem, ja vad ska man säga, kommer inte tillhöra de i  samlingen som jag är mest stolt över. Men, shit happens, och kanske är det lite ett i-lands problem…

 

Hoppas att ni alla har det bra där hemma. Nästa inlägg kommer ske på hemmamark i vårt kyliga Sverige. Här är det fortfarande höst, men en ganska grå sådan…

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *