Florida

 

Jag sitter på Norweigans plan mot Orlando och Florida. Det är helt tyst här framme i planet och utanför fönstret är allt vitt vitt vitt. Den ljusblå himlen. De vita bomullsmolnen. Den rosa horisonten. Och ljuset som får mig att må så bra. Den där känslan och vyn som är så svår att fånga på bild.

 

Trots att jag flugit många gånger i mitt liv, är det första gången jag flyger premium eller business. Och å vilken skillnad. Kommer denna upplevelsen förstöra alla flygresor från och med nu? Jag sitter uppkrupen i det stora sättet med båda benen under mig, lite bubbel i ena handen, utsikten framför mig, skriver inlägg och njuter av detta just nu. Tacksam för att jag är här.

 

I Oktober lanserade Norwegian sina första direktflyg till Orlando. Både från Köpenhamn och Stockholm. Med direktflyg till både Orlando och Fort Lauderdale/Miami blir det ännu lättare att upptäcka allt som finns att se och uppleva i Florida. Och med deras Dreamliner och premium är resan inget annat än ett nöje. Som att sitta i sköna soffan hemma. Den nya direktlinjen mellan Stockholm och Orlando går två gånger i veckan, på måndagar och fredagar.

 

Det är några timmar kvar till vi landar och ska upptäcka Orlando och Sarasota. Tänk att det är nästan 20 år sedan vi var i Orlando. Vi firade nyårsafton på Epcot Center när klockan gick från 991231.2359 till 000101.0101. Fram till dess att vi landar blir det Oceans 8 och kanske några timmars sömn. Ha en underbar kväll så kanske vi hörs igen under veckan. Men vill ni hänga med på resan här och nu, då ska ni hänga med på Insta Stories.

 

Florida

Florida

Florida

Florida

Florida

Florida

Florida

 

 

Translation:
On my way to Orlando in Florida. 

 


Denna resan är en PR-resa i samarbete med Norwiegan under kampanjnamnet #flynorweigan och #universalstudios.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

10 Comments

 1. Det låter som en ovanligt bekväm flygresa! Ha det fint på plats!!

  1. Tror att jag är förstörd for ever :)). Tack fina Helena.

 2. Det ser riktigt fint ut!

  1. Helt okej faktiskt ;)

 3. Ser inte speciellt märkvärdigt ut men kul att du gillade det. Åk premium/business med ett * eller one world bolag så kommer du vara föga imponerad av DY.

  1. Eftersom det var min första flygresa i “ickeekonomi” var det en oerhört bra upplevelse. Självklart hade det varit trevligt att någon gång också få uppleva det med ett one world bolag :)

 4. Kul med Orlando! Trevlig resa. (Har sett en del på Insta story och är nyfiken på att läsa mer om Universal så småningom eftersom vi ska dit på sportlovet.)

  1. Riktigt kul. Då får jag se till att skynda på, så ni hinner få lite information innan ni åker :).

 5. Rich says:

  Hej

  Jag ska flyga från Orlando till Stockholm med norwegian om en månad, hur länge tog imigracion? Klara man sig på 1timme med ett ESTA visa? (som varit in i landet tidigare)

  Jag har läst om kötider upp till 3 timmar… På orlando international

  (jag har har en transfer till orlando före jag kliver på norwegian, därav frågan)

  1. Då har du mycket kul att se fram emot :). Svårt att svara på din fråga. Beror på när man landar och dag. Jag var igenom på en halvtimme, vilket säkert är ovanligt kort tid. Skulle du ha kort om tid, prata med vakterna. Trevlig resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *