I helgen väntar en workshop i Köpenhamn om resefotografi. Måste erkänna att jag är ganska spänd. Har ju inte hållt på så mycket med min systemkamera som jag borde, och är min värsta kritiker när det gäller bilder. Och att workshopen hålls av Fotografen Jens Lennartsson, som jag anser är en av de bästa i Sverige på resefotografi, gör inte läget mindre spänt.

Så i veckan har det repterats teknik, testats alldeles för lite, plockats fram kameramanualer, lästs artiklar, ja allt för att komma ikapp lite och och repetera. Visst kan jag mycket om min kamera, men mycket innebär kanske 1/15 del av allt man kan göra med tekniken i den. Och teknik är som ni vet inte min starka sida. Men det är klart, hade jag kunnat allt, hade jag kanske inte gått en workshop, utan hållt i en.

Inför workshopen har det bläddrats bland gamla resebilder och plockats fram lite gatufoto. I jämförelse  med Jens bilder, bleknar mina något. Gå in på Jens blogg 100 days, så kommer ni förstå vad jag menar.

 
 
 

Foto © Discovering The Planet
 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *