I lördags hade vi vår familjedag. Vilken underbar dag det blev. På fredagen var jag orolig över att vi skulle få ställa in några av våra planer. Vädret var inte som jag ville. Det var kallt, blåsigt och jag var gnällig. När vi vaknar på lördagen, är det underbart väder, the game is on.

 

Vi samlade familjerna i Åhus för en “familjemåltid”. Istället får alla gå på en båten Svanen från Rökeriet, med ägaren Bengt som kapten. Båtturen var underbar. Vi serverades vinet Aosé Rosé. Dessutom hade vi tur och fick lite gitarrunderhållning på vägen, inte planerad. Väl framme väntade en vigselförättare på oss. En överraskning för våra syskon och föräldrar som var med. Champange, god mat och en fantastisk dag.

 

En stort tack till Bengt och all personalen på Rökeriet, som gjorde det så lätt för oss. Maten var underbar servicen fantastisk och miljön bara perfekt. Ett lika stort tack till våra syskon och föräldrar som alla kom och gjorde dagen för oss. Tack för alla fina tal och den underbara stämningen. Det var inte lätt att välja ut bilder från dagen. Det togs många med många kamror, kanske två tusen bilder. I nästa inlägg blir det mer med barnen.

 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *