Ja, då var man hemma igen efter en vecka i Bulgarien. En vecka går ganska fort, men jag är ganska nöjd. Känner mig utvilad och fulladdad med D-vitamin. Vi gjorde precis som vi sa att vi skulle, vilade, solade, åt god mat och otippat blev det en hel del shopping [jag handlade dock ganska mycket mindre än jag brukar].

 

För nio säsonger sedan började jag titta på “Two and a half men”, och serien är helt klart en favorit. Hur det hör hemma i detta inlägget? Jo, redan i första avsnittet, blev jag förälskad i de randiga muggarna som de dricker kaffe ur i varje avsnitt. Och ända sedan dess har jag letat efter randiga muggar, utan att lyckas. Men nu, äntligen, har ett gäng randiga muggar hittat hem till mitt kök. Kanske inte exakt som de i serien, men de är randiga, vilket är extremt viktigt. Och dessa randiga muggar var mitt stora köp i Bulgarien. Tur att man är lättroad och billig i drift…

 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *