För första gången på på tolv år, ska jag åka på semester utan mannen. Han å andra sidan har faktiskt haft några semestrar utan mig [den senaste i helgen då han var på F1 i Spa Belgien]. Det är också första gången jag åker tillbaka till ett ställe jag redan varit på tidigare [bortsett från hemlandet Makedonien].

 

Sunny Beach i Bulgarien besökte vi ganska exakt fyra år sedan, och gillade det. Det är en enkel miljö, billigt och stranden är underbar. Många ser Sunny Beach som ett festställe, och det är det väl. Men det finns ganska mycket mer än bara barerna. Man kan helt enkelt välja var man vill vara. Och runt hörnet finns Nessebar, som är med på UNESCOS världsarvslista, där man hittar välbevarade gamla hus och en antik miljö.

 

Sol och värme, here we come………………

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *