Bordsgran

Förste december är här och många har fått upp allt sitt julpynt. Här tjuvstartades lite långsamt och ebbade sedan ut lite. En liten bordsgran har dock fått flytta in och utgör med en stor julstjärna julstämningen i vårt hem just nu.

 

En lång och fantastisk helg med födelsedagsfirande, kusinträff och ytterligare kusinträff ledde till ett litet besök på akuten. Min kropp sa ifrån och en galen halsvärk tvingade mig till mitt tredje besök på akuten under mitt vuxna liv. Det är väl ingen som gillar sjukhus, men jag är direkt allergisk. Bara tanken på sprutor och slangar som sticks in där de inte bör vara, gör mig lite extra sjuk.

 

Nu ser jag fram emot en ny vecka med förhoppningsvis ljusare och friskare dagar.

 

 
 

Translation
First of December is here and it´s time for Christmas decorations to take place in our homes.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.