Lång helg och en bordsgran…

Förste december är här och många har fått upp allt sitt julpynt. Här tjuvstartades lite långsamt och ebbade sedan ut lite. En liten bordsgran har dock fått flytta in och utgör med en stor julstjärna julstämningen i vårt hem just nu.

En lång och fantastisk helg med födelsedagsfirande, kusinträff och ytterligare kusinträff ledde till ett litet besök på akuten. Min kropp sa ifrån och en galen halsvärk tvingade mig till mitt tredje besök på akuten under mitt vuxna liv. Det är väl ingen som gillar sjukhus, men jag är direkt allergisk. Bara tanken på sprutor och slangar som sticks in där de inte bör vara, gör mig lite extra sjuk.

Nu ser jag fram emot en ny vecka med förhoppningsvis ljusare och friskare dagar.
Translation;
First of December is here and it´s time for Christmas decorations to take place in our homes.

Foto: © Discovering The Planet

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg

Inga kommentarer

Lämna en kommentar