Två på resa är Svt:s just nu pågående reseprogram. Har man missat dem kan man fortfarande se dem på  Svt Play. Hittills har man kunnat följa Koijo och Gina, Petter och Johan, Bill Skarsgård ochTobias, Hans-Erik Dyvik Husby och Jack, Victoria Silvstedt och Veronica, Erik Gandini och Tarik. Favoritavsnittet för mig, än så länge, är tredje avsnittet med Petter [men gillade även avsnittet med Erik Gandini i Sarajevo]. Han och hans barndomsvän Johan återvänder till Nia i Indonesien tolv år efter sin första resa
dit och efter tsunamin. Resan de gör sammanfattar gansk bra varför jag älskar att resa och varför det är så viktigt för mig. Inte bara för att se vår fanastiska värld, utan också för eftertanke och påminnelse om hur mycket vi har , hur bra vi har det, och faktiskt hur mycket man klarar sig utan.

Andra avsnittet fick mig att fundera lite. Hur många är egentligen de där Skarsgårdarna. Bill Skarsgård åker till LA med en vän och jag har aldrig hört talas om Bill. När jag slår upp familjen Skarsgård, upptäcker jag att de är Sveriges motsvarighet till “The Kardashians” och lite till. Stellan Skarsgård har åtta barn. Nog sagt om det…

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *