Pojken som sovit med en jättepytonorm sedan han var bebis

Pojken med orm 2, Bingzhe

 

Trettonårige Bingzhe från Donguan, Guangdong Provinsen i Kina, har levt och sovit med en gigantisk pytonorm sedan har var bebis. Bingzhes pappa säger att att Pytonormen har varit deras husdjur i nitton år. Han säger att boaormen blev pojkens nanny efter att han fötts, för att båda hans föräldrar hade fullt upp med att jobba.

 

Bingzhe var nio månader gammal när den tjugo kilo boaormen började sova i samma säng som honom. Pojken gillar dessutom att använda ormen som kudde. Och de har sedan dess varit bästa vänner. De leker och har kul ihop. Och på varma sommardagar håller den kalla ormen pojken sval. Lite som en naturlig AC. Pytonormen är just nu fyra meter lång och väger nästan hundra kilo. Tillräckligt stor för att svälja en vuxen människa. Men enligt pappan är ormen väldigt tam och har aldrig skadat någon.

 

Frågor någon? Någon som tänker barnvakt?

 

Pojken med orm 1, Bingzhe

 

Translation;
Bingzhe from Donguan, Guangdong Province in China have been sleeping with a gigantic python since he was a baby.

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

4 Kommentarer

 • Profilbild
  FREEDOMtravel 2015, september 14 at

  Hmmm, lite galet tycker jag… Det är ändå ett vilt djur, och en orm tänker ju knappast som ett däggdjur. Jag skulle INTE låta min unge sova med den där ;)

  Svara
  • Daniela
   Daniela 2015, september 15 at

   Jag fick en chock när jag såg bilderna. Helt galet :)

   Svara
 • Profilbild
  Marina 2015, september 15 at

  Plötsligt togs det där med “gosedjur” till en annan nivå…;)

  Svara
  • Daniela
   Daniela 2015, september 15 at

   Hahaha, eller hur :)

   Svara

Lämna en kommentar