Pojken med orm 2, Bingzhe

 

Trettonårige Bingzhe från Donguan, Guangdong Provinsen i Kina, har levt och sovit med en gigantisk pytonorm sedan har var bebis. Bingzhes pappa säger att att Pytonormen har varit deras husdjur i nitton år. Han säger att boaormen blev pojkens nanny efter att han fötts, för att båda hans föräldrar hade fullt upp med att jobba.

 

Bingzhe var nio månader gammal när den tjugo kilo boaormen började sova i samma säng som honom. Pojken gillar dessutom att använda ormen som kudde. Och de har sedan dess varit bästa vänner. De leker och har kul ihop. Och på varma sommardagar håller den kalla ormen pojken sval. Lite som en naturlig AC. Pytonormen är just nu fyra meter lång och väger nästan hundra kilo. Tillräckligt stor för att svälja en vuxen människa. Men enligt pappan är ormen väldigt tam och har aldrig skadat någon.

 

Frågor någon? Någon som tänker barnvakt?

 

Pojken med orm 1, Bingzhe

 

Translation;
Bingzhe from Donguan, Guangdong Province in China have been sleeping with a gigantic python since he was a baby.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Hmmm, lite galet tycker jag… Det är ändå ett vilt djur, och en orm tänker ju knappast som ett däggdjur. Jag skulle INTE låta min unge sova med den där ;)

  1. Daniela says:

   Jag fick en chock när jag såg bilderna. Helt galet :)

 2. Plötsligt togs det där med “gosedjur” till en annan nivå…;)

  1. Daniela says:

   Hahaha, eller hur :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *