Discovering The Planet har fått en liten make-over. Det innebär en helt ny plattform för mig, men kanske inte så mycket för er egentligen. För mig innebär det att jag måste börja använda ett helt nytt verktyg att göra sidan med. Efter att i många månader suttit och lagt över information från den gamla sidan till den nya, har det blivit dags att trycka på knappen. Valet att ångra sig eller backa finns inte. Tyvärr har jag blivit tvungen att skynda på bytet [på grund av tekniska problem i den gamla byggaren] vilket innebär att inte alla gamla inlägg hunnit flytta med. De kommer läggas in efter hand och förhoppningsvis någon gång kommer jag hinna ikapp.

Bloggen Hälsosamt är nu borta och likaså de flesta inläggen därifrån. Några har dock fått följa med till vardagsliv, bland annat träningsformer och träningsverktyg, och inläggen om sömn, stress och hälsa. Kommentarer på gamla inlägg har tyvärr också fått styrka på foten. Det jag hoppas ni ska ha överseende med ett tag, är att vissa länkar kanske inte fungerar [framför allt de interna]. Skulle ni stöta på en sådan länk, snälla maila, eller kommentera, så jag får en chans att rätta till felet. För att kommentera på inläggen klickar du på rubriken, så kommer du till kommentarssidan, i princip som tidigare.

Om du har RSS för Discovering The Planet, behöver ni nu kanske lägga in den på nytt [men kanske inte idag, rss:n har just nu en liten bugg]. Bloggen och inläggen har fått nya namn. För tillfället fungerar inte heller kategorierna, men förhoppningsvis kommer detta problemet vara löst någon gång under 2013 :).

Tack  till Alla er som besöker min sida. Jag hoppas kunna fortsätta hitta många fler små guldkorn om vår värld och dela dem med er under 2013! Kvällens inlägg är ett gästinlägg. Igor, alias lillebror, kom nyligen hem från en månad i Australien och delar med sig genom ett litet resereportage.

Ha en Fin Dag!

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *