Förra helgen firade vi min Lillebrors födelsedag. Min lillebror som inte är så liten längre. Som vanligt är det högt i tak, god mat och alldeles för mycket sötsaker. Men låt oss prata om något annat en stund. Jag har länge funderat på att investera i några bättre objektiv och några dagar innan vi åkte ner inhandlades det första. Ett objektiv som jag är sååå glad för redan, fast jag knappt hunnit testa det. Men just den här kvällen överlät jag testandet åt Lillasyster. Och trots att han aldrig fotograferat med en systemkamera lyckades hon fånga hela familjen under kvällen och sina tre busiga barn. Att däremot få tre barn i olika åldrar att vilja titta mot kameran och le samtidigt är i princip en omöjlighet. Så här kommer en liten bildbomb av foton tagna av syster Mone.

 

 

Translation:
Some family pictures from last weekends birthday celebration taken by my sis. 

 

Foto: Monika Nasteska Nilsson

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Profilbild

  Vilket härligt gäng! Sista bilden ger mig associationer från Mello igår, haha! :)

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Ja de är helt underbara, när de inte håller ett tempo på 120 ;). Hahaha…

 2. Profilbild

  Åh men härliga bilder du! Vad blev d för objektiv dårå?

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Visst är de Katarina :). Blev ett Sigma Art 50mm/1.2 och ett Tamron 18-300. Ska dessutom investera i ett 24-70 2.8. Ses vi på Clarion?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *