Tjeckien
Lite suddig bild på oss, men vi är glada ändå.

 

Klockan är sex på morgonen. Ett klockslag som jag sällan ser. Även om jag gillar tidiga morgnar, är jag ingen morgonmänniska. Så för att sådana ska kunna ske, krävs extrem planering och ännu viktigare, jag bara måste komma i säng tidigt.

 

Men ibland är det inte möjligt. Som just inför denna resan. Jag somnade alldeles för sent dagen innan avresa och fick bara fem timmars sömn. Min dag började alltså klockan sex på morgonen och vårt program den dagen slutade klockan elva på kvällen. Dagen efter gick i samma tema. Ni som följer mig på stories, vet att jag inte var så kaxig morgonen efter. Då jag åter efter en natt med cirka fem timmars sömn var uppe klockan sju på morgonen för att avresa till Ostrava. Så det blev två kvällar i rad med lite sömn. Trots att jag under resans gång försökte komma ikapp lite med sömnen misslyckades jag och gick lite som i en trött dimma under hela resan. Å prata engelska ovanpå  det hörni :).

 

Denna veckan har jag alltså befunnit mig i Tjeckien tillsammans med Vera Bianca och Evelina Utterdal. Vår första dag här utforskade vi gröna Prag och hade en helt vegansk och vegetarisk dag. Intressant för mig som inte är något utav det. Sedan fortsatte vi mot Ostrava för att upptäcka vacker natur, fina hotell och framför allt för att närvara på TBEX. En resekonferens. Jag hade jättegärna velat vara med på hela konferensen, men fick nöja mig med första kvällen. Det blir två dagar hemma för att packa om och sedan är det dags för min och Görans sommarresa. Vart? Ja, vi har alltså inte bokat något än. Men vi vet att vi ska åka på måndag. Till Grekland. Ja, så jobbar vi ibland.

 

Ha en fin dag hörni!!!

 

Tjeckien

Tjeckien

Tjeckien

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. says:

    Härliga bilder, älskar Tjeckien och Prag i synnerhet med allt vad staden har att erbjuda:)

    1. Tack. Är verkligen jätteförtjust i Prag, men Tjeckien har så mycket mer att upptäcka. Otroligt vackert land. Har du varit i Kromeriz?

  2. Vad kul! Vi gillar verkligen Tjeckien och har varit lite överallt. Nu senast utforskade vi den nordvästra delen av landet :)

    1. Ju mer jag ser, desto mer förtjust blir jag. Finns så mycket att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *