Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

“Hem till Gården”. Jag skyller på alla mina fördomar om England och Storbritannien på just den serien. För den fick allt om Storbritannien att verka tråkigt och grått. När jag för första gången förrförra året besökte landet, fick fördomarna sig en första bakläxa.

 

Skottland visade sig från sin bästa sida och gjorde plats för fler återbesök till Storbritannien. De senaste dagarna har landet och England åter visat sig från sin allra bästa sida och gett mersmak. Dessutom har det bjudits på sol varenda dag sedan vi kom hit. Vi, [jag, mannen och arbetskollegan Magnus] började med sightseeing i Stratford Upon Avon, Shakespeares hemstad, söder om Birmingham.

 

 

VI TAR IN PÅ KLOSTER I WORCESTER & GÅR PÅ BRÖLLOP

 

På kvällen tog vi in på ett kloster i Worcester som gjorts om till hotell. Vilken upplevelse det var. Själva kyrkan är numera konferenshotell. Bara det. Worcester gjorde oss inte heller besvikna. Denna mysiga stad bjöd på vackert väder, Tudorhistoria och hundratals vita svanar. Dagen efter är det dags för anledningen till att vår resa hit. Ett bröllop. Vi börjar med övningsmiddag på brudparets favoritpub med närmaste familjen och alla långväga gäster.

 

Dagen efter är det dags för bröllopet. Och vilken fantastisk dag vi hade. Så mycket skratt. En så vacker ceremoni och mängder av god mat. En dag som gick oerhört fort. Igår, dagen efter bröllopet, beger jag och mannen oss söderut. Mot Cornwall. Magnus beger sig tillbaka mot Birmingham. Varför Cornwall? Av någon anledning finns Cornwall på min bucketlist. Kanske är det för att staden varit med i många av serierna jag tittar på. Eller för att jag läst om Cornwall i flera resetidningar.

 

I detta nu är vi på upptäcktsfärd i Cornwall. Vi bodde i Newquay i natt och ska idag ta oss runt kusten och sedan uppåt mot St Austell. Och på Tisdag beger vi oss åter mot Birmingham för att åka hem. Och i vanlig ordning kommer mycket mer om vår resa när vi kommit hem.

 

 

Translation
We are at the moment in England in Great Britain. We have been discovering Stratford Upon Avon, Worcester and Cornwall. Bul also attendended a stunning wedding. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Lagom till Brexit-kaoset slår det till för dig, haha. Jag tyckte Hem till gården var underbar som liten. Idag är den ju bara en vanlig såpa med en massa drama men då visade den Yorkshires vackra landsbygd och det alldagliga och påfrestande livet på gården.

    1. Eller hur haha. Jag tyckte det såg så tråkigt ut. Bara åkrar och får :))). Men nu förstår jag varför du är såld. Berättar för alla i vår väg om din blogg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *