Om man följer strandpromenaden i Santa Maria, kommer man förr eller senare till piren. Piren som är lite mer än en pir. En brygga som också är lite som en fiskehamn. Hit kommer fiskarna på förmiddagen för att sälja sin fångst.

 

Fisken hinner knappt lämna båtarna förrän den är rensad och såld. Piren myllrar av folk; turister med kameror, fiskare, fiskrensare, säljare och lokalbor. Vi sitter och njuter av dagen, myllret och havet. Piren i Sal på Kap Verde är en evig underhållning för alla ens sinnen. För mig blir det en daglig promenad dit varje morgon. Och nej, jag blir aldrig mätt på det som sker här.

 

LÄS MER: Fler artiklar och bilder från Kap Verde hittar du här.

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *