Kap Verde, Hotell Belorizonte

 

Hotell Belorizonte är ett fyrstjärnigt hotell. Rummen kanske mer motsvarar trestjärnigt. Vi bor femtio meter från stranden i en bugalow med en liten veranda. Bungalowsen ligger i ett myller av små gångar som påminner om en stor labyrynt.

 

Här finns fem pooler [varav två för barn], tre restaruanger, möjlighet till all inclusive, fritt gym, kostnadsfria aktiviteter på hela området, en tennisbana, en lekplats, strandstolar kostnadsfritt för hotellets gäster, en flaska vatten per person och dag ingår och frukost likaså. Däremot ingår inte Wifi. Man får hosta upp 60 kronor i timmen för det och för bästa resultat, sitta någonstans i närheten av receptionen. Varje kväll finns det även underhållning på restaurang Salinas.

 

Vi trivt jättebra och skulle absolut rekommendera hotellet, med två förbehåll. Det ena är att det sällan är tyst någonstans på hotellområdet eller på stranden. Aktiviterna, “animation”  använder sig av musik [mest portugiskisk vilket i och för sig är trevligt], men ofta är ljudnivån rätt hög och det stora delar av dagen. Så gillar man tystnad, kanske detta är fel ställe att bo på. Det andra handlar också om ljudnivå. Hotellet är ganska barnvänligt och har också ganska mycket atkiviteter för barn. Detta innebär att här är väldigt mycket barnfamiljer, som kan bidra till ljudnivån vid frukost och andra mattillfällen.

 

LÄS MER: Fler artiklar om Kap Verde.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *