The 13, Världens lyxigaste hotell 5

 

Just nu hittar man världens lyxigaste hotell i Macau, väster om Hong Kong. Hotellet kostade 59 miljoner att bygga, per rum. Det gör hotellet till ett av de dyraste hotellen någonsin.

 

Det är miljardären Stephen Hung, ordförande och ägare av Louis XIII Holdings Limited, som står bakom bygget. Den totala prislappen beräknas uppnå 1,4 miljarder. EURO. Sviterna är upp till 2 800 kvadratmeter stora och erbjuder hiss från hotellobbyn direkt upp på rummet, butlerservice dygnet runt, och fri transport med en av hotellets 30 stycken Rolls-Royce Phantom.

 

Inredningen i sviterna är noga utvalda från stora och kända lyxmärken, och förutom en King Size-säng i sovrummet så står ett marmorbadkar med plats för åtta personer i badrummet. 850 000 kronor per natt, det är ungefärliga prislappen per natt för att bo i en av de största och finaste sviterna.

 

Förutom att inredningen och servicen gör att du som gäst kommer känna dig som en kung, så erbjuder hotellet också fem barer, fem restauranger och för den finsmakande gästen finns också lyxrestaurangen L´Ambroise, med sina tre Michelin-stjärnor. The 13 Hotel beräknas öppna i slutet på sommaren 2016. Här nedan ser du förhandstitten på en av hotellets 200 sviter, La Villa du Comte.

 

The 13, Världens lyxigaste hotell 1

Världens lyxigaste hotell, The 13 2

Världens lyxigaste hotell, The 13 3

Världens lyxigaste hotell, The 13 4

Världens lyxigaste hotell, The 13 6

 

Translation;
The 13 Hotel is right now one of the most luxurious and expensive hotels.


Bildkälla: The 13

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Wow, vilken kunglig lyx..! Ser verkligen ut som ett slott!

  1. Visst gör det :).

 2. Jisses vilket place! Har du varit i Hong-Kong eller Macau? Läser att det sistnämna anses som Asiens Monaco och att hälften av regionens inkomster baseras på spel- och kasinoverksamhet… Sådan målgrupp och intressen kanske kan förklara detta hotells svulstiga lyx (skriver jag helt fördomsfritt ;-))

  1. Var i Hong Kong för ganska många år sedan. Kanske dags snart igen :)…
   Macau är jag jättenyfiken på. Visste faktiskt inte ens att det var
   Asiens Monaco :)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *