Igår var vi på Chokladfrukost på Minas Chokladstudio i Åhus [Rinkaby]. Jag är egentligen inte så förtjust i choklad, men det behöver man inte vara för en chokladfrukost. Chokladen är som en röd tråd i den lilla buffén och smaken tar inte över, men förstärker. Den stora behållningen för mig var våfflorna med mörk och ljus chokladkräm och mysfaktorn på caféet [och fotograferingen så klart]. Måste vara bland de godaste våfflorna jag någonsin ätit.

 

Chokladcaféet hittar du i ett gamalt grishus i Rinkaby. Och chokladen man använder är gjord på finaste kakaobönor från Bolivia, Ecuador, Venezuela, Mexico och Dominikanska Republiken. Utöver Chokladfrukost kan man komma hit och njuta av en värmande kopp choklad, en svalkande glass, en chokladdessert eller någon av Minas chokladpraliner.

 

Det perfekta stället att handla lite goda presenter på. Men du kan också boka privata provningar, frossa eller massage. Allt i chokladens tecken! Jag vill också ge Amina och hennes personal lite extra beröm och tack för ett trevligt bemötande, ödmjukhet och för att de hanterat ett litet misstag med bokningen på ett riktig bra sätt!!!

 

PS Minas chokladstudio har numera flyttat till Fjälkinge.

  

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *