Idag fick jag en riktig utmaning. En gammal vän bad mig fotografera på ett event som hon håller i. Normalt fotograferar jag helst utan blixt och gärna utomhus. Men jag lovade att försöka. Utmaningen omfattade allt som är raka motsatsen till vad jag normalt gör. En mörk lokal, discoljus, rök OCH dansande deltagare. Kamerorna fick kämpa och jag med. Kanske inte de bästa bilderna jag tagit, men vilken kul utmaning. Framför allt tack vare alla glada och dansande deltagarna.

Älskar du att dansa, men gillar inte att gå ut en stökig lördagnatt? Då är lunchbeat absolut något för dig. Bättre uppslutning än en fredagkväll. Lunchbeat arrangeras av Malin Gustavsson och Ulrika Nilsen Biel. Läs mer på Lokaltidningen och på deras officiella sida på Facebook.
 
Foto: © Discovering The Planet
  

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *