Sveriges bästa resebloggar

 

Det är väl få nischer inom bloggvärlden som blivit så påverkade som resebloggarna. Men de flesta resebloggare har ändå fortsatt leverera artikel efter artikel. Många har valt att skriva mestadels om Sverige, för det är ju det vi alla kunnat uppleva. För läsarna kan det så klart bli lite för mycket av det goda :).

 

Jag har någonstans ändå försökt fortsätta skriva som tidigare. Blanda artiklar om Sverige med resor från runt om i världen, listor när tiden har funnits och i månadssvepen berättat om lite kul resehändelser från runt om i världen. Därför är jag extra tacksam för att resebloggarna har uppmärksammats extra mycket senaste veckan. Framför allt i tider som dessa. Att Discovering The Planet har fått två nomineringar värmer så klart så enormt mycket. Det gör det alltid. Tidigare nomineringar och utmärkelser.

 

UTSEDD TILL EN AV SVERIGES BÄSTA RESEBLOGGAR

Företaget Produktexperter har utsett de 23 bästa resebloggarna 2021. Och vi är en av dem. Listan på “23 Bästa Resebloggarna Som Får Dig Att Bli Resesugen 2021” hittar du här. Och jag är så klart i fint sällskap. Många av mina egna favoritresebloggar är med på listan.

 

Bästa Reseblogg

 

NOMINERAD TILL EN AV SVERIGES BÄSTA RESEBLOGGAR – RÖSTA & VINN

Truestory har nominerats oss till en av Sveriges bästa resebloggare. Men det är ni läsare som bestämmer vilka som är bäst. Även här dyker många favoritkollegor upp. Och många återfinns av självklara själ på båda listorna. Omröstningen kommer att pågå under hela juni månad och du som röstar kan också vinna fint pris. Som bonus tävlar du om en av de kanske härligaste upplevelserna att prova i sommar . En övernattning i lyxtält i Vänerskärgården med Happie Camp. Värde från 4 298 kronor. Rösta här eller klicka på bilden.

Bästa Reseblogg

 

Translation
We are happy to announce that are travel site, this last week, has been chosen as one of the Best Travel Blogs in Sweden. But it has also been nominated for a second time as one of the Best Travel Blogs in Sweden to vote for. 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *