Jag har inte glömt bort er :) och jag hoppas inte att ni tappat förtroendet för mig än. Det är flera andledningar till att den normalt frekventa incheckningen saknas. Vi har fått möjligheten att vara med på något otroligt och ovanligt. Att få se extremt mycket av en ny region som gärna visar upp sig. Detta innebär också långa extremt långa dagar, med mycket upplevelser för livet. Och även om jag hade kunnat skylla på dålig uppkoppling så handlar det mer om att ta chansen att sova när man kan. Men oj vad mycket jag kommer att ha att dela med er. Till dess vill jag ger er ett litet axplock av vad vi fått uppleva senaste veckan i Orvieto, Monteleone, Lake Tressimeno, Terracina, och Ponza.

Ha en underbar vecka
Från fantastiska Ponza Island

 

 

Translation;
Being on this blogtour has given us the upportunity to see amazing things. But because if the intensity of the program there is kind of no time for uppdates here. But when that day comes, boy do I have things to share with you….

Foto: © Discovering The Planet

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *