Costa Rica, Arenal

 

Idag är det dags för några av mina favoritporträttbilder från Costa Rica. Eller man kanske inte ska kalla det porträtt, kanske mer situationsbilder,  eller gatubilder!! På bilderna idag, Tamarindo Beach ´s egen Fabio, [svår att missa], en galen koreanska som försökte rida på ett av rådjuren.

 

Denna gången har jag faktiskt även smugit in bilder på oss, om det nu går att smyga in. Dessutom trivdes Dcore rätt så bra på Stillahavs kusten… Och jodå, det kliar redan i kroppen. Planer på nästa resa har börjat. Det är konstigt det där. Att resandet kan vara ett sånt beroende. Jag läste en artikel om Tilde de Paula häromdagen. Och hon uttryckte det bättre än vad jag någonsin skulle kunna;
“- Att resa är syret i mitt liv.”
Jag blir liksom hon, rastlös, när jag inte får resa. Jag mår bra av våra resor, får energi av nya upplevelser, nya smaker och nya dofter.

 

Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica 1

Costa Rica 2Costa Rica 3Costa Rica 4Costa Rica 5

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *