Costa Rica, Tamarindo Beach

 

Efter fem timmars bussresa [taxibuss], kommer vi till Tamarindo Beach. Vi checkar snabbt in på hotellet och tar oss sedan ut för att känna av miljön och göra oss lite bekanta med orten. Första promenaden lämnar ett svagt intryck. Ärligt talat är jag till och med lite besviken. Kanske är det för att jag har för mycket att jämföra med? Eller så är det för att jag är för trött?

 

Stranden är okej, vattnet varmt [i en badkrukas mått mätt, riktigt varmt]. Det är väldigt lite folk på stranden, vilket i och för sig inte gör något. Och väldigt lite solstolar! Är man kanske lite bortskämd? Är man så van vid att det på de flesta semesterorter finns så mycket solstolar att man tar för givet att de ska finnas på alla turiststränder? Nåja, bara första dagen, det blir nog bättre imorgon.

 

Imorgon kommer, och ja, allt är mycket bättre. Tänk vad 14 timmars sömn och återhämtning kan göra. Hotellet är fem gånger bättre än igår, och stranden är tio gånger bättre. Fortfarande är det så, att det finns få solstolar att välja på, men det finns ju åtminstone några. Nu ska vi bara njuta av vädret, stranden och lugnet några dagar. Ladda batterierna och förrådet av D-vitamin. Ingen stress, bara ta dagarna som de kommer. Äventyren får vänta till nästa vecka…

 

Costa Rica 10

Costa Rica 11

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *