Costa Rica, Tamarindo Beach

 

Igår var sista dagen på Tamarindo Beach [playa]. Tyvärr var det första dagen som det var rikitigt molnigt och regn på natten. Så jag blev minsann lite snuvad på sista dagen på stranden. Istället blev det en lång promenad runt Tamarindo som slutade med lite kall dricka på stranden. Där fick vi sällskap av våra nya bekantskaper från Västerås, som vi också spenderade resten av dagen och kvällen med.

 

Gissa om vi skrattade mycket, vi har lyckas pricka in så gått som samma resor som de gjort. På något sätt har vi gått i varandras fotspår, så det kanske var meningen att våra vägar skulle mötas någonstans. Att de sedan varit i Nordpolen, nej det pratar vi inte så mycket om. Denna resan har varit en mötenas resa. Vi har aldrig träffat så många människor på en resa som vi dessutom pratat med och fått så bra kontakt med som på denna [framför allt inte jag, jag brukar vara så trött att jag helst inte pratar med någon alls].

 

På denna resan har vi fått lära känna folk från Canada, en Norska som varit bosatt här i nio år, två tjejer från Schweiz, två gäng från Usa och en kille från Philladelphia Usa och så klart Västeråsarna som varit de enda svenskarna vi träffat här. Och nästan alla har bidragit med något till vår fortsatta resa, som vi kanske annars hade missat eller hoppat över.  Nu är det dags att checka ut och ta sig ut på en liten roadtrip…

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *