Indigo Pearl är ett av världens mer originella designhotell och är beläget i stillsamma omgivningar intill den fina Nai Yang-stranden i Phuket. Hotellets design är inspirerad av gamla tenngruvor som funnits i området.

 

Gamla tappkranar och rostiga metallpressar utgör en häftig kontrast till den hypermoderna miljön i  glas, kakelmosaik och indigoblå textil.

 

I höstas mottog det femstjärniga Indigo Pearl utmärkelsen “Best Luxury Spa Hotell” på 2011 World Luxury Hotel Awards och dessförinnan har det röstats fram till ett flertal prestigefulla priser av både gäster och branschfolk. Hotellområdet är stort och rymmer bland annat tre olika pooler. De två mindre poolerna har en lugn atmosfär och är exklusivt för vuxna. Flera restauranger ligger inom Indigo Pearls område. Den thailändska är byggd på pålar i den konstgjorda insjön.

 

Hotellets unika spa lockar många besökare och här kan man njuta av behandlingar i kokonger som hänger i ett av Phukets äldsta banynaträd. I hotellets lyxiga spa erbjuds olika behandlingar och sportaktiviteter som yoga, pilates och tennis. Du kan även ägna dig åt matlagningskurser och cykelutfärder.

 

 

Bildkälla: Indigo Pearl

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *