Kristianstad, Jespers mat

 

Det var inte mer än år sedan jag lärde mig äta musslor. Jag har vid flera tillfällen tidigare smakat musslor och alltid tyckt att de är sega och smaklösa. Troligtvis har det varit sådana från konserv.

 

Jag inser idag att det helt enkelt handlar om råvaran och tillagningsmetoden. När vi var i Spanien tyckte jag att jag borde ge musslor ett försök till och blev fast. I helgen tog vi oss ut till Jespers Mat & Vin på golfkrogen i Araslöv. Och än en gång blev jag överraskad över hur goda musslor faktiskt kan vara. Jag blev överförtjust i restaurangen, servicen och den goda maten. Det blir absolut många fler besök dit…

 

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *