Kristianstad, Jespers mat

 

Det var inte mer än år sedan jag lärde mig äta musslor. Jag har vid flera tillfällen tidigare smakat musslor och alltid tyckt att de är sega och smaklösa. Troligtvis har det varit sådana från konserv.

 

Jag inser idag att det helt enkelt handlar om råvaran och tillagningsmetoden. När vi var i Spanien tyckte jag att jag borde ge musslor ett försök till och blev fast. I helgen tog vi oss ut till Jespers Mat & Vin på golfkrogen i Araslöv. Och än en gång blev jag överraskad över hur goda musslor faktiskt kan vara. Jag blev överförtjust i restaurangen, servicen och den goda maten. Det blir absolut många fler besök dit…

 

 

Foto: © Discovering The Planet

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *