Vi i vår familj är något av besatta av att resa. Och jag och min syster delar mer än bara intresset för resor, vi delar också galenskapen i att inte kunna uppleva ett resmål utan kamera. Medan jag går och släpar på flera kilo “systemkameraprylar”, lyckas hon ta de finaste bilder med enbart en kompaktkamera och mobil. 

 

Detta är den fjärde resan jag gör med min mor och syster och vi har galet kul ihop. Av någon anledning tackar vår bror nej till att resa med oss ;). Vår första resa gick till Paris och vi upplevde verkligen staden, till fots. Flera av dagarna lyckades vi gå två mil om dagen. Metro? Jodå, en gång, och det är en galen historia för en annan gång. Vår andra resa gick till Kappadokien i Turkiet. Vi gjorde en guidad bussresa i en vecka. Till detta magiska landskap bara måste jag åka igen. Vår tredje resa gick till Barcelona. Staden som jag blev förälskad i. Men staden som vi gjorde mer med röda bussarna, men självklart blev det några mil här också. Vart nästa resa blir får vi se. Jag funderar fortfarande. För ja, de är så gulliga att de låter mig bestämma vart vi ska åka.

 

Att umgås med sin familj genom att resa, skapar viktiga minnen för livet. Vi i vår familj är väldigt nära, umgås mycket och har gjort mycket ihop, men de minnen som är tydligast och viktigast, är just de från våra resor och utflykter här hemma. Jag är mitt livet och när jag tänker på min familj, tänker jag på Fisketurer till Stehag, promenader i Olympic Beach i norra Grekland, alla mackar vi stannade vid när vi bilade till Makedonien [kan fortfarande bli lyrisk vid doften av diesel, crazy I know :)], och alla promenader med glass i Trollsjön i Eslöv där jag växte upp. Så res. Åk på små roadtrips. Upptäck ditt närområde. Det är det både ni och era barn kommer minnas mest senare i livet.

 

Fler inlägg från vår resa till Toscana och Florens kommer. Hittills har du kunnat se min lilla film från resan i “You had me at Hello” och kunnat läsa om vår “Vinprovning i Chianti“. Idag blir det systers Florens i bilder. Varsågoda.

 

 

Translation:
Today I am sharing pictures that my sister took on our trip to Florence. We are both crazy about travel and photograpy. Difference, she only uses an compact camera and her mobile. 

 

Foto: Monika Nasteska Nilsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *