Våra fem dagar i Florens gick fort. Men inte så fort att vi inte hann lära känna staden på riktigt eller att vi inte hann bli förälskade i den. Många föredrar Rom, själv föredrar jag Florens alla gånger och sällar mig nu till skaran med Florensfantaster. Och jag förstår också nu varför två bloggkolleger från Usa och en gammal klasskompis hamnat här. Nästa gång jag besöker staden för det bli mest fika med gamla vänner. 

 

Mina inlägg och bilder från staden kan dröja. Det finns en del bilder att gå igenom. Men jag filmade lite med min mobil varje dag under vår resa och det blev en liten film av det. Jag gav mig också på att prata lite inför kameran och det är faktiskt både nervöst och inte helt enkelt. Jag gjorde bara en tagning och den är med i början av filmen. Jag pratade av någon anledning engelska, kanske man mer ska köra på svenska?

 

 

Translation:
Spent five amazing days in Florence in Tuscany. And I am now in love with the city. Here is my little film from the experience.

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson
Film: Daniela Nasteska Olsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Jag tycker du gör dig bra framför kameran. En mic bara så kommer det bli kalas. Och ja, jag känner igen det där med ovanan. Jösses, det känns lika skitfånigt varje gång en ska stå framför och prata med… ingen? :)

    Florens. Ser för övrigt fint ut!

    1. Har ju en mic… och den hade semester hemma i Sverige. Den där listan alltså på vad man inte bör glömma ta med sig ;) :)
      Haha. Prata med ingen eller alla som går förbi :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *