Florence, you had me at Hello

 

Våra fem dagar i Florens gick fort. Men inte så fort att vi inte hann lära känna staden på riktigt eller att vi inte hann bli förälskade i den. Många föredrar Rom, själv föredrar jag Florens alla gånger och sällar mig nu till skaran med Florensfantaster. Och jag förstår också nu varför två bloggkolleger från Usa och en gammal klasskompis hamnat här. Nästa gång jag besöker staden för det bli mest fika med gamla vänner. 

 

Mina inlägg och bilder från staden kan dröja. Det finns en del bilder att gå igenom. Men jag filmade lite med min mobil varje dag under vår resa och det blev en liten film av det. Jag gav mig också på att prata lite inför kameran och det är faktiskt både nervöst och inte helt enkelt. Jag gjorde bara en tagning och den är med i början av filmen. Jag pratade av någon anledning engelska, kanske man mer ska köra på svenska?

 

 

Translation:
Spent five amazing days in Florence in Tuscany. And I am now in love with the city. Here is my little film from the experience.

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson
Film: Daniela Nasteska Olsson

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

2 Kommentarer

 • Profilbild
  Dryden - Traveler's Edition 2017, maj 5 at

  Jag tycker du gör dig bra framför kameran. En mic bara så kommer det bli kalas. Och ja, jag känner igen det där med ovanan. Jösses, det känns lika skitfånigt varje gång en ska stå framför och prata med… ingen? :)

  Florens. Ser för övrigt fint ut!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2017, maj 5 at

   Har ju en mic… och den hade semester hemma i Sverige. Den där listan alltså på vad man inte bör glömma ta med sig ;) :)
   Haha. Prata med ingen eller alla som går förbi :D

   Svara

Lämna en kommentar