Mitt första besök till Paris var för över tjugo år sedan, 1993. Herregud, vart tog åren vägen? Jag läste i Malmö på en Engelsk skola som hette Institute of European Studies och gick en ettårig utbildning, Europalinjen.  Alla mina ämnen var på engelska och så läste jag dessutom Engelska, Ryska och Franska. Och det var de franskstudierna som tog oss till Paris.

 

Mycket av den resan har lite suddats ut och försvunnit, och hade det inte varit för bilderna hade mycket varit borta för alltid. Redan då var alltid en kamera med mig. Tre rullar film med 36 bilder på varje skulle räcka två veckor. Idag hinner jag ta hundra bilder på en timme. Mycket har förändrats, inte bara kamerautrustningen, men även hur jag ser och tar bilder. Jag gissar att jag kommer ha mer än hundra bilder med mig hem denna gången. Bjuder idag på lite bilder från min första resa till Paris. Bilder är tagna med en liten plastkamera och några rullar film och inskannade från papperskopior.

 

 

Foto: © Discovering The Planet [Inskannande bilder]

 

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *