Kvällarna i Terracina har tack vare Danilos engagemang tagit oss med på en en resa med många smakupplevelser. Lunchen på Azienda olivicola Paola Orsini. Lunchen på vingården Andrea Pandolfino, mer om den imorgon. Fine dining pizza på La Vita e bella, där bara de finaste råvarorna används.

 

Vi har fått äta Bomba, en typ av munkar fyllda med vanilj och choklad, på Da Ambrosia 23. Ägaren Salvatore är bara 32 år gammal och har redan hunnit med att jobba för presidenten i Gabbon och jobba i både Brasilien och Ryssland. På Osteria Borgopio får vi smaka Pier Paolos annorlunda Tiramisu med Nutella och hemmagjorda kakor.

 

Vi har utöver allt det blivit bjudna på konstutställning med levande konst av de lokala konstnärerna Stefania Romagna och Allesandra Romanji och till det så klart rosé och smakprovning av lokala delikatesser. Här i gamla delarna av Terracina finns också kontoret varifrån Danilo driver sitt projekt slow food. Terracina, I will be back…

 

 

Translation:
Terracina is the town along the cost that has evertything to offer. Beaches, a harbour, a historical center, culture and amazing localy produced food. There is no excuse to not to stay here and enjoy all of it.

Foto: © Discovering The Planet [foto av mig Avary Sassaman]

 


I samarbete med: This is your Time.
 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *