Sos Barnbyar (2)

 

För några veckor sedan tipsade jag om lite uppdrag man kunde söka som resereporter. Ett av dem var ett uppdrag med SOS Barnbyar och Svenska Lantchips. Av tipsen jag gav sökte jag ett, men släppte det direkt efter att jag hade sökt. För när har man väl turen att bli utvald. NU! I dagarna fick jag veta att det blir jag som får följa med som resereporter till Ukraina och Kiev. Jag är så klart hedrad, glad och tacksam. SOS Barnbyar är något som jag brinner för och som jag gärna pratar om med vänner och familj och nu med er.

Jag hoppas att ni kommer följa oss på vår resa i mitten på april. Se till att följa både mig, Svenska Lantchips och SOS Barnbyar på Instagram.

Vill ni veta mer om det viktiga jobb som SOS Barnbyar gör kan ni gå in och titta på SVT´s programserie “En resa för livet“. Där får ni följa Lotta Engberg, Ulrik Munther, Andreas Karlsson och Kristin Amparo på deras resa i Sydafrika och hur SOS Barnbyar jobbar där.

 

Sos Barnbyar (1)

 

Translation;
In the middle of April I will be joing Svenska Lantchips and Sos Barnbyar to Kiev in the Ucraine to visit one of the childrens villages built by SOS Barnbyar. 

 

Bildkälla: [Svenska Lantchips / Översta collaget Maja Brand]

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

11 Comments

 1. Profilbild

  Vad spännande uppdrag, ska bli intressant att följa! Grattis! :)

  1. Discovering The Planet

   Tack Daniel. Det kommer säkert bli en väldigt emotionell resa. Men en
   som jag ser fram emot.

 2. Profilbild

  Åh vad kul! Grattis! Det ska bli intressant att läsa om!

  1. Discovering The Planet

   Tack fina ni. Blir verkligen en annorlunda resa :)

 3. Profilbild

  Grattis! Verkligen en värdig vinnare. Ska bli roligt att se och läsa om dina intryck från Ukraina.

  1. Discovering The Planet

   Tack snälla Sanna. Ser fram emot att få dela upplevelsen.

 4. Profilbild

  Vilken resa det kommer att bli för dig, på flera sätt! Jag instämmer med alla de tidigare “talarna” om att det ska bli spännande att läsa! :)
  /Linnea

  1. Discovering The Planet

   Känns väldigt stort och som jag sagt tidigare, kan nog bli en väldigt
   emotionell resa :)

 5. Profilbild

  Men gud vad kul! Spännande :)

  1. Discovering The Planet

   Jättespännande. Är så glad att jag blev utvald. Inte var
   dag det händer

 6. Profilbild

  Nej verkligen inte var dag. Du känns som rätt man för jobbet! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *