Sos Barnbyar (2)

 

För några veckor sedan tipsade jag om lite uppdrag man kunde söka som resereporter. Ett av dem var ett uppdrag med SOS Barnbyar och Svenska Lantchips. Av tipsen jag gav sökte jag ett, men släppte det direkt efter att jag hade sökt. För när har man väl turen att bli utvald. NU! I dagarna fick jag veta att det blir jag som får följa med som resereporter till Ukraina och Kiev.

 

Jag är så klart hedrad, glad och tacksam. SOS Barnbyar är något som jag brinner för och som jag gärna pratar om med vänner och familj och nu med er. Jag hoppas att ni kommer följa oss på vår resa i mitten på april. Se till att följa både mig, Svenska Lantchips och SOS Barnbyar på Instagram.

 

Vill ni veta mer om det viktiga jobb som SOS Barnbyar gör kan ni gå in och titta på SVT´s programserie “En resa för livet”. Där får ni följa Lotta Engberg, Ulrik Munther, Andreas Karlsson och Kristin Amparo på deras resa i Sydafrika och hur SOS Barnbyar jobbar där.

 

Sos Barnbyar (1)

 

Translation;
In the middle of April I will be joing Svenska Lantchips and Sos Barnbyar to Kiev in the Ucraine to visit one of the childrens villages built by SOS Barnbyar. 


Bildkälla: [Svenska Lantchips / Översta collaget Maja Brand]

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

11 Comments

 1. Vad spännande uppdrag, ska bli intressant att följa! Grattis! :)

  1. Tack Daniel. Det kommer säkert bli en väldigt emotionell resa. Men en
   som jag ser fram emot.

 2. Åh vad kul! Grattis! Det ska bli intressant att läsa om!

  1. Tack fina ni. Blir verkligen en annorlunda resa :)

 3. Grattis! Verkligen en värdig vinnare. Ska bli roligt att se och läsa om dina intryck från Ukraina.

  1. Tack snälla Sanna. Ser fram emot att få dela upplevelsen.

 4. Vilken resa det kommer att bli för dig, på flera sätt! Jag instämmer med alla de tidigare “talarna” om att det ska bli spännande att läsa! :)
  /Linnea

  1. Känns väldigt stort och som jag sagt tidigare, kan nog bli en väldigt
   emotionell resa :)

 5. Men gud vad kul! Spännande :)

  1. Jättespännande. Är så glad att jag blev utvald. Inte var
   dag det händer

 6. Nej verkligen inte var dag. Du känns som rätt man för jobbet! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *