Jag har inte rört systemkameran sedan början på augusti. När vi var på Kreta. Inte för att jag inte vill, mer för att jag inte orkat. Till och med mobilen vittnar om låg aktivitet. Inför dagens inlägg finns inte jättemycket bilder att hämta.

 

Jag gillar hösten, men just denna hösten har fört med sig en hel del svåra stunder. Stunder som gör att man prioriterar om det mesta i sitt liv. Men hösten har också bjudit på många fina stunder. Stunder med vänner och familj. De svåra stunderna har gjort att jag har dragit ner på tiden på Sociala Media ännu mer och jag måste erkänna att det har känts hur bra som helst. Mitt fokus har varit bloggen. När jag orkat och hunnit.

 

RADIO P4 KRISTIANSTAD

För någon vecka sedan gjorde jag premiär i Radio. Det var Radio P4 Kristianstad som bjöd in för att prata resor. Konstigt hur nervös man kan vara inför första gången man gör något. Nu när nerverna har släppt, har jag tackat ja till ett prat till som kommer i mitten på november.

 

Kristianstad, radio P4

 

EN AV SVERIGES BÄSTA RESEBLOGGAR ENLIGT SVENSKA NOMADER

Förra veckan släppte Svenska Nomader sin lista på Sveriges bästa Digital nomad och Resebloggar. Och vi är så glada och tacksamma att vi får vara med på listan med nio andra superbra bloggar och några av mina egna favoriter. Och jag har också haft turen att få resa med flera av bloggarna på listan.

 

Motiveringen…
“Discovering the Planet har något för alla! Från mat, sport till alla världens kontinenter. Alla deras bilder är färgstarka och får en direkt att vilja hoppa på nästa flyg och resa ut i världen – vilket passar bra ihop med deras slogan “A World in Colors”. Sätt lite färg på vardagen och följ dem på Instagram.”

1. Fantasiresor 
2. Swedish Nomad
3. 29 grader
4. Earth Wanderess 
5. Resfredag
6. Discovering the Planet – A World in Colors 
7. 4000mil.se
8. World By Tina
9. That Swedish Traveller
10. Lola Akinmade

 

Italien, Kampanien, Sorrento

 

HÖSTEN

Jag har valt att dra ner på resandet i höst och vinter. Just nu är det bara två resor inbokade. Den först går till Orlando i Florida i början på november. Jag ser fram emot att få njuta av lite sol och kanske en och annan nöjespark :). Den andra går till Köpenhamn, också i November, för att delta i en konferens med Momondo. Vinnarna från varje land i Europa kommer samlas för att lära känna varandra och delta i workshops. Och vi var ju vinnarna i Sverige för bästa reseblogg.

 

Ser nu fram emot en fin höst med familj, vänner och massor av Jul. Kanske till och med flyttar vår årliga vinterresa till februari. Ibland behöver man bara stanna upp och njuta av vardagen. Även om resor är det bästa jag vet :).

 

 

Translation:
I really love that we have for seasons here in Sweden and I love everyone of them. Even if I have some issues with the cold in wintertime. This fall I am slowing down and spending more time at home with friends and family. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *