Jo, att jag älskar att prata och skriva om resor är ju överflödiga nyheter. Men jag gillar att vara den lite anonyme kreatörer. Detta innebär att jag gärna undviker situationer där jag är i centrum på något sätt. Som i Tv, radio, på scen eller i situationer där jag måste mingla. De är alla situationer där jag blir nervös och stressad.

 

Men ibland så händer det. Som idag. Jag blev i bjuden att prata om resor i Radio P4 Kristianstad. Och eftersom det var så lokalt kunde jag bara inte tacka nej. Hela morgonen försökte jag få nerverna i schack. Men programledaren Thérèse Ahlbeck fick mig att känna som att jag bara pratade med en vän. Bästa situationen. Så vill ni lyssna på hela programmet gör ni det här nedan. Vi pratar om varför vi reser, om språk, om att vara rädd för att resa och mycket mer.

 

 

 

 

Translation:
Today you could here me talking about travel and travelling on the radio, Radio P4 Kristianstad. 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *