För några dagar sedan var det dags för min Fotoworkshop med Monika Manowska [födelsedagspresenten från mannen]. Jag är jättetacksam för att hon kunde avsätta några timmar åt mig. Det blev en jättemysig dag med nya bekantskaper, ny kunskap, nya insikter om fotograferande  och mycket information som behöver sorteras ut. Mattias [Monikas sambo] och mannen fick ställa upp som modeller för dagen [vilket de mer än gärna gjorde]. Men alla tips, funderingar kring kamerainvesteringar och bildredigering får vänta tills jag kommit hem. Fram tills dess gör jag som jag gjort tidigare, tar bilder i massor och på känsla…

 

Monika lyckades till och med få mig att se normal ut på bild [brukar annars behövas 30 bilder för att få fram en bra, men Monika lyckades på första försöket. Däremot kanske jag kommer behöva göra ett mindre ansikslyft för att göra bilden rättvisa. Monikas bilder bilder hittar ni på hennes hemsida där ni också kan kontakta henne, eller så kan ni följa hennes blogg här.

 

 

Bild: © Discovering The Planet / Göran Olsson / Monika Manowska

 

0
20
fb-share-icon20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *