Första dagen på mitt nya år börjar med en resa till Maldiverna

– I samarbete med Momondo – 

 

Första mars är kanske inte den officiella första dagen på året, men just detta året är första mars första dagen på en ny period i livet för mig. I skrivande stund är vi på väg till Maldiverna. Inte vårt första besök i Indiska Oceanen, men vårt första besök i ögruppen som består av 26 atoller och 1 192 öar.

 

Idag är första dagen för många förändringar och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Så här då… den här resan är den första jag gör i samarbete med Momondos ambassadörsprogram. Bara det kommer bli en spännande och lärorik resa. Det är ju helt nytt för mig att samarbeta med ett så stort och internationellt resebolag. Det är också första dagen på ett år, då jag ska jobba med Discovering The Planet på heltid. Vi har tagit in hjälp på vårt andra företag för att ta över mina arbetsuppgifter från och med just första mars. Vi tjuvstartade dock för några veckor sedan. Självklart ser verkligheten lite annorlunda ut. Jag har jobb kvar som ska avslutas, och det kommer dyka upp annat att göra där under året gissar jag.

 

Vad mer? Jo, idag, igår fick vi nycklarna till vår sommarstuga. Så från och med nu är vi för första gången sommarstugeägare :). Det är ju också en resa. Vi har aldrig bott i hus tillsammans, så det här ser vi faktiskt fram emot enormt. Den här händelserika månaden har gjort att den här resan till Maldiverna knappt har fått någon uppmärksamhet alls. Det var först för tre dagar sedan jag började fundera på hur dags planet skulle gå, och att det kanske borde funderas på att packas lite. Kanske man också borde ta reda på lite om Maldiverna vet ja?

 

 

Jag skulle vilja säga att min kunskap om landet kan sammanfattas i turkosa vatten, vita stränder och en ö som är en soptipp. Helt ärligt ska jag också erkänna att jag trodde ön tillhörde Afrika, men visade sig tillhöra Asien. Jag kom inte längre än så. Det har inte funnits tid. Det har tvättats, packats och fejats. Kontrakt har skrivits och ett besök hos älskade mamsen har hunnits med. Det har inhandlats böcker på Erikshjälpen i fall att jag skulle orka läsa och en bloggresa till Kristianstad har förberetts.

 

 

Och efter en lång dag sitter vi här nu på vår favoritflygplats i Köpenhamn och väntar på boarding. Lite bubbel har hunnits med och sushi från rullband. Jag kan lugnt säga att här är en som är helt slut både som artist och människa. Nästa gång vi hörs har jag förmodligen sovit tjugo timmar och har sand mellan tårna. Instagram kommer uppdateras med jämna mellanrum :).

 

♡♡♡

 

 

Translation
First trip of the years goes to the Maldives. We are looking forward to lazy days with turqoise waters and lots of snorkling. 

 


Denna resan görs delvis i samarbete med Momondos Ambassadörsprogram under kampanjnamnet #momondoamabassador och #letsopenourworld. 

 

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

14 Kommentarer

 • Profilbild
  Cathinka - På vift! 2019, mars 1 at

  Grattis till allt och trevlig resa!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2019, mars 2 at

   Tack Tinka och det samma. Tänk att vi vågar och kan testa något nytt. Även om att flytta till ett annat land vinner priset :).

   Svara
 • Profilbild
  4000mil 2019, mars 2 at

  Maldiverna skulle vi ha åkt till i julas. Men tyvärr resan blev inställd och Maldiverna återstår ännu att upptäcka.

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2019, mars 2 at

   Ni kommer nog hamna här så småningom. Hälsan kommer före allt annat och vi är så glada att C mår bättre. Ska berätta, att vi nästan på dagen fick ställa in av liknande familjesituation. Hälsa och familj går före allt <3

   Svara
 • Profilbild
  Daniel | FlyingDryden 2019, mars 2 at

  Ja verkligen, grattis till allt och hoppas att ni får en underbar resa! :)

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2019, mars 2 at

   Tack och tack och välkomna ner till Skåne igen. När jag är hemma alltså :). Jag och Maria kan köra lite YT och matlagning :))

   Svara
 • Profilbild
  Liniz Travel 2019, mars 2 at

  Men wow såå kul! Grattis å lycka till! Trevlig resa! Jag drömmer oxå om maldiverna. Kram

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2019, mars 2 at

   Tack Lina. Kände att det var dags för ett sabbatsår och testa något nytt :). Tiden gått fort, varit på samma företag i tolv år :). Ska bli spännande att upptäcka öarna här.

   Svara
 • Profilbild
  Johanna 2019, mars 3 at

  men wow, vad härligt! vilket underbart år du har framför dig :)

  Svara
 • Profilbild
  Ditte 2019, mars 4 at

  Så roligt med allt detta nya. Önskar dig all lycka och givetvis det bästa. Så roligt med Maldiverna. Jag har inte varit på Maldiverna men maken har varit där två gånger på 1990-talet. Följer givetvis med er på resan via blogg och Instagram.

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2019, mars 5 at

   Tack fina Ditte. Verkligen spännande. Å en så länge förstår vi lockelsen. Nästa gång får han ta med dig :)

   Svara
 • Profilbild
  Linda, resa medvetet 2019, mars 6 at

  Va spännande och roligt för dig och er! Grattis till många bra beslut

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2019, mars 6 at

   Tack Linda. Det är bara att inse att tiden lite sprungit ifrån en :). Jag var ju 25 igår :). Dags att testa något nytt.

   Svara

Lämna en kommentar