Veckan som har gått har jag kämpat en hel del med min trötthet. Den vill inte släppa, utan blir bara värre och värre. Där emellan kämpar jag för att kunna vara med på allt kul som händer. Och så här i Juletid händer det ju alltid lite mer. Tyvärr blir det bara värre bakslag för varje sak jag är med på. 

 

I torsdags var ett av de där tillfällena som jag med glädje prioriterade. Jag åkte ner till Lund för att vara med på en bloggträff som jag till och med varit med och arrangerat. Svårt att hoppa av då :). Jag, Clara från Bossbloggen och Malin från Fnulan, som alla är medlemmar i Influencers of Sweden, ordnade en träff för Skånska bloggare. Allt händer ju allt som oftast i Stockholm, och vi var ju tvungna att sluta klaga och ta tag i det och göra något här i Skåne. Till vår hjälp hade vi Diana Dontsova, kanske mer känd som Diadonna, som ordnade så att vår träff kunde vara på Gamla Franska på Saluhallen i Lund. Där bjöds vi på en fantastisk trerättersmeny med löjrom, oxkind och Sticky toffee pudding i en supermysig miljö.

 

Jag har aldrig träffat Diana, men det som hände när vi träffades går knappt att återberätta. Vi insåg snabbt att vi båda var Makedonier, att vi hade gemensamma bekanta, att min nästkusin är gift med hennes kusin, att min äldsta barndomskompis storasyster är gift med en annan av hennes kusiner och att hon och min bror var på samma bröllop i somras. Ja, ni hör. När hon dessutom lite senare under kvällen dyker upp med min bror, håller jag på att trilla av pinnen. Ja, hon råkade bara hitta honom i en annan del av saluhallen. En riktigt skön böna.

 

Alla bloggarna som var på plats bloggar inom helt olika genre. Träning, resor, livsstil, ledarskap och mat. Det vi alla har gemensamt är att vi alla är medlemmar i Influencers of Sweden. En intresseorganisation som gör det lättare för oss bloggare att ta oss igenom djungeln av vad allt det innebär att vara bloggare i Sverige idag. Tyvärr är det inte så enkelt som att bara starta en blogg och börja skriva. Framför allt inte om man vill göra det som företagare. Det är en djungel av skatteregler, bokföringskrångel, hur man ska märka inlägg, kunskap om wordpress, kunskap om alla sociala media, hur man ska ta betalt, seo och närvaro på nätet och att marknadsföra sig. Alltså inget lätt jobb, utan ett som kräver att man kan en hel del om ganska många ämnen.

 

I slutet av kvällen, långt många timmar senare än vad vi trodde vi skulle sluta, lämnar vi alla saluhallen med nya bekantskaper i bagaget, goda smakupplevelser och en vars en fin Goodiebag. Från Karavan Reseguider gick man hem med en guide om antingen London, Los Angeles,  eller Gotland. Alla fick med sig ett nummer av min favoritresetidning RES. Och från Lunds Saluhall och Peterborgs Gårdsbutik fick vi hemmagjord senap och choklad. Ser redan fram emot nästa träff.

 


Malin [Fnulan], Clara [Bossblogen], Jag, Diana [By Diadonna]

 

Translation:
We had a meeting in Lund in Skåne for members of Influencers of Sweden. If was a weel needed meeting with a lot of conversations about what this new job of being an influencer requires. 

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

8 Comments

 1. Vad kul med en resebloggarträff i Skåne! Det borde ju verkligen finnas utrymme för event och träffar på fler ställen än i Stockholm!

  1. Jättekul. Visst är det så. Problemet är väl att det ofta faller på de som kanske redan har lite för mycket att göra ;), för att det ska bli av. Så är det väl i Stockholm med. God Jul på er!

 2. Tusen tack för att ni ordnade detta, jag blir fortfarande helt glad när jag tänker på det! :) Tänk att alla ni fanns här, i Skåne! Hoppas vi ses snart igen, kram! /Stina.

  1. Så himla trevligt. Från och med nu blir det ju lite lättare att ordna fler träffar och vi ses absolut till våren igen :).

 3. Ah, bloggträffar. Det är fina grejer det och ni verkar ha haft det trevligt! :)

  1. Visst är det :). Sjukt bra och avslappnad kväll och som vanligt var det tusen frågor som behövde ventileras. Snart dags för en SR-träff :).

   1. Absolut! Du kommer inte upp till Åre i januari?

    1. Tyvärr inte. Har bestämt mig för att 2018 ska bli året då jag inser att det är okej att inte vara med överallt och resa lite mer slow travel :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *