201503 Instagram 1

 

Jag har nu bloggat i fem år och inte tappat intresset än. Det tog mig femton år att tröttna på att jobba som instruktör på gym. Vem vet, kanske det blir samma tidsspann här. Under de åren har jag flyttat bloggen två gånger. Sidan som ni är på just nu är faktiskt helt ny, fast det kanske inte märks jättemycket. Förhoppningsvis tredje gången gillt.

Den stora anledningen till att jag fick flytta sidan, var att den helt enkelt blivit för stor för att ligga där den låg. Att ladda upp inlägg tog extremt lång tid. Tid som jag inte har och tålamod som jag inte heller har. Men nu har jag också fått funktioner som jag länge längtat efter. Det stora är att man kan följa bloggen via Rss. Det andra är att kategorierna kommer vara lite mer kompletta och enklare att söka i. Dessutom finns nu en sökfunktion för bloggen där du kan söka fritt efter inlägg.

Jag har fortfarande lite småjobb kvar att göra. ALLA inläggen är inte kategoriserade än, men det ska bli klart i veckan. Det kan också innebära att vissa länkar eller nerladdningar inte fungerar. Självklart skulle jag uppskatta om ni skickar ett litet meddelande när ni stöter på något som inte fungerar.

Att flytten gick galet smidigt har jag Peter Hoffrén att tacka för. Jag hade ångest i flera månader för den eventuella förändringen och kunde inte släppa förra gången jag fick flytta sidan och vilket jobb det var. Men Peter som är fantastiskt duktig på wordpress gjorde det ångestfyllda projektet enkelt för mig. Om ni har tänkt flytta er blogg, är beredda på att lägga några kronor på det för att slippa huvudvärken, då ska ni absolut kontakta Peter. Galet duktig, galet trevlig och galet lätt att jobba med. Trots att jag egentligen inte kan speciellt mycket av “lingon” kring hemsidebyggeri, förstod han allt jag vill göra.

Tack Peter!

 

201503 Instagram 2
Translation;
A new site is on place. Even though you might not notice. Now you can follow the blog via Rss.

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *