Ni vet när man köper en lott, lägger den åt sidan, och tänker att jag vinner nog ändå inte? Så har jag känt inför Supersaver Blog Awards. Det fanns så många bloggar som var med och tävlade och många ganska mycket större än min. Men så helt  plötsligt “händer det”. Att få juryns specialpris känns stort och gör mig tacksam och ödmjuk. Att Supersavertravel  tillsammans med Forex Banks ReseEkonom utsett mig till årets mottagare av Juryns Specialpris i Supersavertravels Travel Blog Awards ger mig lite bekräftelse på att jag gör något rätt. Jag ser fram emot att få göra många fler resor som jag kan dela med alla er som tittar in här då och då.

Varmt tack

Juryns motivering:
Discovering The Planet är bloggen som erbjuder allt för resesugna. Resereportagen är personliga, vackra och underhållande. Mellan utlandsresorna bjuder Discovering The Planet på artiklar om annorlunda – och ibland helt bisarra – platser och upplevelser runtom i världen, samt på guldkornen som finns precis runt knuten här i Sverige. Allt visualiseras i hänförande bilder, där man inte bara får njuta av klassiska strandbilder och sevärdheter, utan även får möta människorna och miljöerna på ett sätt som känns varmt och nära.


De övriga vinnarna;

Bästa reseblogg
Linda Hammarberg – Mary af Rövarhamn

Bästa USA-blogg
Anna Ström Åhlén – New York – My Bite of the Big Apple

Bästa Asienblogg
Annika Ilic – Annikathailand

Bästa fotoblogg
Susanna Rosén – The House of Susanna

Bästa bloggen om att bo & leva utomlands
Marie Grell – Karusellgrell

Juryns specialpris
Daniela Nasteska Olsson – Discovering the Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *