Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Vi möts upp på Mynttorget vid slottet för en liten fotopromenad. Cathinka är vår “rajslaiter” för dagen och har sett ut var vi ska gå. Jag kan inte ger er några gator eller så, men vi är alltså i Gamla Stan. Och detta är ytterligare en av de där små mötena denna veckan som blir så värdefulla. När man möter hundra personer på ett stort event, hinner man inte riktigt med att prata med alla man hade tänkt prata med. Sprida kärlek och så.

 

Så jag, Cathinka, Helena, Rania, Sofia och så småningom Daniel beger oss av på kanske en av de finaste dagarna detta året, i ett fotovänligt Stockholm. Bland turister och lokalbor strosar vi runt, stannar till, kollar av så vi inte tappar bort någon, fotograferar detaljer och varandra. Vi går bland pastellfärgat rosa, gula, rostfärgade och gröna hus bland de sötaste gränderna i Gamla Stan. Äter glas på Stortorget [well Sofia, för att det både var gott och blev en fin bild]. Vi stannar till vid brända tomten, fortsätter någon liten gata till och hamnar till sist vid Järntorget för en vätskepaus. Vi är alla överens om att varken maten eller servicen håller måttet, så vi nämner helt enkelt inte stället, men drickan [när man väl fått den] räcker för att vi ska vara rätt så nöjda ändå. När det så är dags att dela på oss för att fräscha till oss för eventet, önskar vi alla att vi hade kunnat sitta kvar, i alla fall en liten stund till. Så nästa gång är det så det får bli.

 

En av sakerna jag tycker är så störtskönt med de här promenaderna, är att se resultatet efteråt. Trots att vi alla tittar på samma saker och fotograferar mot samma håll, kommer vi hem med så olika resultat. Jag lär mig så klart också massor av att se hur de övriga tänkt när de redigerat sina bilder. Så vill du se fler bilder från promenaden eller spana in de andra resebloggarna, följ länkarna nedan.

 

Mina promenadvänner för dagen hittar ni här; Cathinka från På Vift, Sofia från Fantasiresor, Daniel från Dryden, Rania från Northbound Journeys som också har den fina bloggen Rowantree & Helena från Oh Darling.

 

 


Gruppbild: Cathinka

 

Translation:
If you ever go to Stockholm, you probably will go to Gamla Stan, as you should. This day I did a photo walk with some of my fellow travel bloggers taking snaps of the beautiful area. 

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

7 Comments

  1. Men vilka härliga bilder! Bra häng också, allt lite avis ;) Och jag håller med dig, det är kul när man är några som fotar och upplever saker tillsammans och sen se allas olika återberättelser!

    1. Tack Jenn. Ja oerhört mysigt och givande. Och Gamla Stan är det ju svårt att bli trött på :)

  2. Tack för mycket fint häng! Var så kul att hinna ses under lite lugnare former, mer sånt!

    1. Stort tack själv. Håller såå med. Stora behållningen av Sthlmsbesöket denna gången var nog all kvalitetstid jag fick.

  3. Det var verkligen superhärligt att få träffas och att hinna umgås lite såhär, det hoppas jag vi kommer kunna göra om snart <3 Är verkligen alltid superintressant att se hur och vad olika personer valt att fotografera, hur de efterbehandlar och också hur de postar sina bilder från en dag :)

    1. Det samma. Tror att vi alla känner likadant. Att vi gärna gör om denna varianten av häng. Tycker det är det som är så otroligt härligt och intressant med resebloggarna, att i princip alla har en egen vinkel och en egen stil, som man många gånger känner igen. Sen kan man ALLTID bli bättre :)

  4. Tack för en mysig dag! Håller verkligen med alltid lika kul att se hur andra tolkar en plats eller händelse. Hoppas vi ses snart och bjud ordentligt i Grekland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *