Jag har ju en gång tidigare blivit publicerad i min favorittidning Vagabond. Och nu är det dags igen. Två av mina resereportage har kommit med på Communitysidorna. En del av mitt Bulgarienreportage är med i numret som är ute just nu, #03.2012. Ett av mina Costa Rica reportage kommer i kommande tidning. Visst hade det varit roligare om hela reportaget hade kommit med mitt i tidningen, men jag är glad för det lilla. Dessutom är jag ju ingen journalist eller reporter, som är kraven för att få skriva för tidningen.

Utöver det har två av mina reportage blivit utvalda av Reseguiden för en Reseguide tävling som de har. Det är dels samma Bulgarienreportage, men också mitt Sardinienreportage. Om ni vill supporta mig lite gör ni det genom att gå in på Reseguiden här och här för att gilla mina reportage.

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *