Svalöv, Fridhem

 

Och så var fotoveckan helt plötsligt över. Det har varit en underbar vecka och det har blivit riktigt många bilder. Inte alla har hunnit gås igenom, men det kommer väl. Det har varit fantastiska dagar med mycket sol, nya bekantskaper och så klart mycket fotograferande. Veckan har avslutats med vernissage, vilket har varit riktigt kul att vara med om. Det blev tio helt olika och fantastiska verk med helt olika tankesätt bakom.

 

Torsdagkvällen, sista kvällen, fick vi inte bara njuta av bra musik [i vanlig ordning], men också en fantastisk uppvisning i orientalisk dans. Den framfördes dels av eleverna på skolan men också av läraren. Hennes solodans var magisk och det var svårt att sluta ta bilder, men när musiken tystnar… Nu ska det under kvällen packas inför nästa resa. Redan imorgon. Det blir en tre veckors semester till Makedonien och Albanien. Skulle det vara så att det blir lite tid över under kvällen, kanske det blir några bilder till från Fotoveckan innan vi börjar på rapporterna från nästa resa…

 


 

Foto: © Discovering The Planet

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *