Tacksamhet, blogglycka och en av Sveriges bästa resebloggar

 

Jag sitter här i Thailand i min lilla bungalow och ler. Just nu känns det som att det är mycket som faller på plats. För första gången på länge, kanske någonsin, kan jag fokusera på mig själv och vad jag vill och mitt mående. Kanske låter egoistiskt, men för mig är det inte det. Som person är jag alltid så mån om att andra ska må bra att jag glömmer bort mig själv.

 

Så mitt i den här fantastiska lilla “hitta-balansen och jobb-retreaten”, för ja, jag kan ju inte bara ligga vid poolen hela dagarna, har det kommit flera goda nyheter. Nyheter som jag är oerhört tacksam och glad för. Att få bekräftelse för att man gör något bra, något som man verkligen älskar, är ju oerhört stort. Det inspirerar en till att bli ännu bättre och sikta lite högre. Så jag fortsätter precis som jag gjort hittills. Skriva inspirerande reseberättelser åtföljda av mycket bilder. Och här på Koh Klang, är det precis det jag gör. Varje dag ägnas minst fyra timmar åt att skriva artiklar som ska fylla bloggen några månader framåt. Så stort tack igen alla som supportat oss, som följer oss och som läser våra artiklar. <3

 

STORT TACK ALLA NI SOM RÖSTADE PÅ OSS I MOMONDOS OPEN WORLD TRAVEL AWARDS

Först vill jag tacka alla er som för några veckor sedan röstade på oss i Momondos tävling för Sveriges bästa resebloggare. Ni lyckades ta oss till topp tio i två kategorier. Sveriges tio bästa i kategorin video och Sveriges bästa reseblogg. Jag är oerhört tacksam för er tid och för ert förtroende. Nu återstår att se hur långt vi kan gå när en jury den 23 Maj utser vinnarna på ett event i Stockholm. Och jag måste erkänna att jag både vill närvara och inte. Att åka upp till Stockholm från Skåne och inte vinna… blir lite ledsamt, och blir man lite besviken. Det måste man ju erkänna. Å andra sidan kanske man ska se det som att man på sätt och vis redan är vinnare och att man får hänga och inspireras en kväll av andra eminenta vinnare.

 

Sveriges bästa reseblogg, Momondo

 

SVERIGES TREDJE BÄSTA RESEBLOGG ENLIGT PR & KOMMUNIKATIONSBYÅRÅN CISION

I veckan kom ytterligare en god nyhet. När PR & Kommunikationsbyrån Cision utsåg de tio bästa resebloggar 2018, hamnade vi på tredje plats i riktigt gott sällskap. Kriterierna för listan utgick från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, antal läsarkommentarer, samt aktivitet och delningar i sociala medier. Flera av bloggarna på listan är personliga favoriter, bland annat vinnarna Ladies AbroadHela listan hittar du här.

 

Sveriges bästa resebloggar, Cision

 

Translation:
I am so greatful. Not only did you guys vote us forward in two categhories in Momondos Open World Travel Awards, but we were also chosen as one of the best travel blogs in Sweden by Cision. 

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

28 Kommentarer

 • Profilbild
  Cathinka - På vift! 2018, april 29 at

  Because you worth it

  Svara
 • Profilbild
  Marianne - Glimt av verden 2018, april 29 at

  Dere er definitivt vinnere allerede! Dere har jobbet mye og bra og utviklet bloggen til å bli en flott reiseblogg med vakre bilder, kvalitetsfilmer og gode, informative og inspirerende tekster.

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2018, april 29 at

   Tack Tack Tack Marianne. Jag får gåshud här där jag sitter i Thailand. Vem trodde att mitt behov att dela med mig skulle inspirera andra. <3

   Svara
 • Profilbild
  Christine - 29° 2018, april 29 at

  Så kul! Stort grattis! :)

  Svara
 • Profilbild
  OnTrip.dk 2018, april 29 at

  Super, stort tillykke med alle udnævnelserne. Det er så fortjent, søde.

  /Annette

  Svara
 • Profilbild
  Resfredag 2018, april 29 at

  Wieee, så fantastiskt! Underbart att bitarna faller på plats, tycker bilderna på dig utstrålar lugn och tacksamhet. Fint!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2018, april 29 at

   Jag befinner mig på en plats som verkligen tillåter mig att känna allt det där. Man är här och nu. Kanske därför också som allt så smått börjar fall på plats. Jag är redo att ta mig an blogglivet igen :). Och stort tack.

   Svara
 • Profilbild
  Aneta Kapaj 2018, april 29 at

  Stort Grattis kusin♥️så värd detta!! Puss

  Svara
 • Profilbild
  ReiseLinda 2018, april 29 at

  Grattis till topplaceringen!

  Svara
 • Profilbild
  Fantasiresor 2018, april 29 at

  Grattis till framgångarna! Det är du värd!

  Svara
 • Profilbild
  Ladies Abroad 2018, april 29 at

  Grattis! Och vad glad jag blir över att omtalas som en av dina personliga favoriter.

  Svara
 • Profilbild
  World by Tina 2018, april 30 at

  Grattis! Själv tog jag mig inte vidare som finalist – men jag blev nr 10 hos Cision vilket jag är otroligt stolt över då jag startade upp bloggen efter år av vila vid årskiftet – med fokus på att bli en välbesökt och bra reseblogg. Och ja, det gick ju ganska bra=) Funderar på att åka upp till Momondos gala för att lära känna folk i branschen och nätverka=) Hoppas vi ses!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2018, april 30 at

   Varmt tack. Å grattis själv. Topp tio på Cision är ju riktigt bra med tanke på hur många riktigt bra Resebloggar det finns idag. Kanske ses i Stockholm då :)

   Svara
 • Profilbild
  Lola 2018, maj 1 at

  Grattis!!! <3

  Svara
 • Profilbild
  FREEDOMtravel 2018, maj 1 at

  Grattis och bra jobbat med en fin och inspirerande reseblogg! Hälsningar från Irland!

  Svara
 • Profilbild
  FlyingDryden 2018, maj 2 at

  Grattis till dig, er och oss! Vi ses i Stockholm hoppas jag. Till och med som konkurrenter i Video. ;)

  Svara
 • Profilbild
  TravelAnna 2018, juni 8 at

  Wow, vad kul! Stort grattis och välförtjänt!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2018, juni 9 at

   Tack snälla Anna. Det värmer. Känns bra att all tid man lägger ner kommer igenom. Och att vi sedan vann på Momondo för bästa blogg var något jag verkligen behövde. Ha en fin helg.

   Svara

Lämna en kommentar