Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Jag sitter här i Thailand i min lilla bungalow och ler. Just nu känns det som att det är mycket som faller på plats. För första gången på länge, kanske någonsin, kan jag fokusera på mig själv och vad jag vill och mitt mående. Kanske låter egoistiskt, men för mig är det inte det. Som person är jag alltid så mån om att andra ska må bra att jag glömmer bort mig själv.

 

Så mitt i den här fantastiska lilla “hitta-balansen och jobb-retreaten”, för ja, jag kan ju inte bara ligga vid poolen hela dagarna, har det kommit flera goda nyheter. Nyheter som jag är oerhört tacksam och glad för. Att få bekräftelse för att man gör något bra, något som man verkligen älskar, är ju oerhört stort. Det inspirerar en till att bli ännu bättre och sikta lite högre. Så jag fortsätter precis som jag gjort hittills. Skriva inspirerande reseberättelser åtföljda av mycket bilder. Och här på Koh Klang, är det precis det jag gör. Varje dag ägnas minst fyra timmar åt att skriva artiklar som ska fylla bloggen några månader framåt. Så stort tack igen alla som supportat oss, som följer oss och som läser våra artiklar. <3

 

STORT TACK ALLA NI SOM RÖSTADE PÅ OSS I MOMONDOS OPEN WORLD TRAVEL AWARDS

Först vill jag tacka alla er som för några veckor sedan röstade på oss i Momondos tävling för Sveriges bästa resebloggare. Ni lyckades ta oss till topp tio i två kategorier. Sveriges tio bästa i kategorin video och Sveriges bästa reseblogg. Jag är oerhört tacksam för er tid och för ert förtroende. Nu återstår att se hur långt vi kan gå när en jury den 23 Maj utser vinnarna på ett event i Stockholm. Och jag måste erkänna att jag både vill närvara och inte. Att åka upp till Stockholm från Skåne och inte vinna… blir lite ledsamt, och blir man lite besviken. Det måste man ju erkänna. Å andra sidan kanske man ska se det som att man på sätt och vis redan är vinnare och att man får hänga och inspireras en kväll av andra eminenta vinnare.

 

Sveriges bästa reseblogg, Momondo

 

SVERIGES TREDJE BÄSTA RESEBLOGG ENLIGT PR & KOMMUNIKATIONSBYÅRÅN CISION

I veckan kom ytterligare en god nyhet. När PR & Kommunikationsbyrån Cision utsåg de tio bästa resebloggar 2018, hamnade vi på tredje plats i riktigt gott sällskap. Kriterierna för listan utgick från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, antal läsarkommentarer, samt aktivitet och delningar i sociala medier. Flera av bloggarna på listan är personliga favoriter, bland annat vinnarna Ladies Abroad. Hela listan hittar du här.

 

Sveriges bästa resebloggar, Cision

 

Translation:
I am so greatful. Not only did you guys vote us forward in two categhories in Momondos Open World Travel Awards, but we were also chosen as one of the best travel blogs in Sweden by Cision. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

28 Comments

 1. Because you worth it

  1. Åh taacckkk <3

 2. Dere er definitivt vinnere allerede! Dere har jobbet mye og bra og utviklet bloggen til å bli en flott reiseblogg med vakre bilder, kvalitetsfilmer og gode, informative og inspirerende tekster.

  1. Tack Tack Tack Marianne. Jag får gåshud här där jag sitter i Thailand. Vem trodde att mitt behov att dela med mig skulle inspirera andra. <3

 3. Så kul! Stort grattis! :)

  1. Så glad. Stort tack :)!

 4. Super, stort tillykke med alle udnævnelserne. Det er så fortjent, søde.

  /Annette

  1. Det är så kul, tacksamt och värmande. Tack min fina fina danska vän. <3

 5. Wieee, så fantastiskt! Underbart att bitarna faller på plats, tycker bilderna på dig utstrålar lugn och tacksamhet. Fint!

  1. Jag befinner mig på en plats som verkligen tillåter mig att känna allt det där. Man är här och nu. Kanske därför också som allt så smått börjar fall på plats. Jag är redo att ta mig an blogglivet igen :). Och stort tack.

 6. Aneta Kapaj says:

  Stort Grattis kusin♥️så värd detta!! Puss

  1. Tack bästa fina cucince. Du e guld <3

 7. Grattis till topplaceringen!

  1. Stort tack ♡

 8. Grattis till framgångarna! Det är du värd!

  1. Åh tack fina Sofia. Grattis till dig med för topp tio på Cision ♡♡

 9. Grattis! Och vad glad jag blir över att omtalas som en av dina personliga favoriter.

  1. Tack Lena. Å grattis själv. Välförtjänt å gillar verkligen din blogg.

 10. Grattis! Själv tog jag mig inte vidare som finalist – men jag blev nr 10 hos Cision vilket jag är otroligt stolt över då jag startade upp bloggen efter år av vila vid årskiftet – med fokus på att bli en välbesökt och bra reseblogg. Och ja, det gick ju ganska bra=) Funderar på att åka upp till Momondos gala för att lära känna folk i branschen och nätverka=) Hoppas vi ses!

  1. Varmt tack. Å grattis själv. Topp tio på Cision är ju riktigt bra med tanke på hur många riktigt bra Resebloggar det finns idag. Kanske ses i Stockholm då :)

 11. says:

  Grattis!!! <3

  1. Tack Lola ♡

 12. Grattis och bra jobbat med en fin och inspirerande reseblogg! Hälsningar från Irland!

  1. Tack fina ni! Följer er så klart :)

 13. Grattis till dig, er och oss! Vi ses i Stockholm hoppas jag. Till och med som konkurrenter i Video. ;)

  1. Ja, grattis till oss :). Vi får väl vara lite som Ingrosso och Frans :D.

 14. Wow, vad kul! Stort grattis och välförtjänt!

  1. Tack snälla Anna. Det värmer. Känns bra att all tid man lägger ner kommer igenom. Och att vi sedan vann på Momondo för bästa blogg var något jag verkligen behövde. Ha en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *