Nu börjar de kalla tiderna i vårt lilla land igen. Vilket också innebär att min hjärna börjar gå på högvarv för att komma på ett sätt att slippa kylan. Sol och värme, resor och lite kul. CNN Money har listat fem av världens dyraste resor just nu. De kostar bara strax över sju miljoner kronor[En miljon dollar per resa]. Tänk om man hade haft råd att göra någon av dessa resor [nu vet du vad jag vill ha i födelsedagspresent mannen min]. Dream away…

MILJONÄRSRESA 1: 
EN VECKA I FÖRENTA ARABEMIRATEN. Bo all-inclusive på The Emirates Palace i Abu Dhabi. För en miljon dollar får du bland annat åka runt i en Maybach med privatchaufför, flyga privatjet till Iran och knyta en äkta persisk matta.

MILJONÄRSRESA 2: 
ÅK JORDEN RUNT. Under resans 28 dagar beöker du Paris, Dubai, Mumbai, Jaipur, Udaipur, Hong Kong, Tokyo, Honolulu, San Francisco och Chicago. En helikoptertur över Hongkong är en del av paketet. Du bor på Prince’s Suite på Rambagh Palace i Jaipur.

MILJONÄRSRESA 3: 
TVÅ VECKOR I INDIEN. Du får ett kungligt välkomnande och kan bland annat, besöka Ranthambhore National Park nära Rajasthan. Om du inte orkar trängas med lokalbefolkningen vid Narmada-dammen så kan du välja att sväva i luften ovanför i varmluftsballong. Superturisterna tar med fördel en tur med en yacht runt Andaman-öarna i sydöstra Indien. Turistande miljonärer får bland annat följa med på elefantpolo.

MILJONÄRSRESA 4: 
BESÖK VÄRLDENS SJU UNDERVERK. En tur till Grand Canyon i USA är en del av resan. I resepaketet “Världens sju underverk” ingår en tur i privatjet till Sverige för att se ett äkta norrsken.

MILJONÄRSRESA 5, “BUDGETRESAN”: 
JAPAN I FEBRUARI. Som hittat – kostar “bara” 1,5 miljoner!

Källa: [CNN Money] [di.se]
Collage: Discovering The Planet
 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *