Resebloggarnas Favoritinlägg

 

Flygresor kan vara ganska trevliga, men ibland blir det kanske inte riktigt som man tänkt sig. Och har man riktig otur kan drömresan bli en mardrömsresa. Alla har nog olika tolerans för saker, beroende på sin utgångspunkt.

 

För oss som inte har barn, är barn som sparkar på stolen ett av våra största irritationsmoment. För detta handlar om föräldrarnas respekt för oss andra resenärer. Enormt irriterande när vi måste vända oss om och säga till för att de inte gör det. Däremot har vi faktiskt sällan något emot barn som gråter. Det kan vara jobbigt att flyga med barn. Det förstår vi. Och när trycket i öronen kommer, kan vi vuxna bara tryckutjämna så blir det lite bättre. En annan liten grej för oss, är när ägarna i sätena framför, inte fäller upp sina stolar vid måltiderna.

 

En annan sak som kan störa oss lite under flygresan, som inte finns med på listan, är något som hände på vägen hem från vår resa från Tunisien. En passagerare som bara vägrade lyssna på flygpersonalen. Alla ombads sitta ner vid landning, och att man skulle få lämna planet radvis. Sååå bra tyckte vi. Äntligen lite ordning och reda. Men den här passageraren bara vägrade och började bråka med flygvärden. Suck säger vi.

 

Researrangörerna Ticket, Momondo och Dagens PS har tagit reda på Svenskarnas största irritationsmoment under flygresan. Här kommer tolv av dem.

 

LÄS MER: Att resa med andras barn

 

 

12 SAKER SOM RETAR SVENSKARNA UNDER FLYGRESAN

1. En passagerare som sitter bakom och sparkar ens säte.
2. En gråtande bebis.
3. En högljudd passagerare.
4. En passagerares kroppsodör.
5. Berusade medresenärer.
6. Passagerare som tränger sig före i kön vid ombordstigning.
7. En pratsam passagerare.
8. Barn som leker under flygresan.
9. En passagerare som snarkar.
10. Stolsgrannen som breder ut sig för mycket.
11. Skrikande barn.
12. Ryggstöd nedfällda för långt bak.

 

Stör du dig på något som inte är med på listan? Eller kanske något helt annat?

 

 

Translation
12 things that irritates the Swedish travellers during a flight.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *