Att “ungen” på samma rad heter David, har inte undgått mig. Ungen som jag hoppades inte skulle hamna i närheten av oss. Ungen som när vi boardade planet till Stockholm, försökte köra om till vänster om mig, trots att gången var full med folk. Ungen som satte sin fot i hälen på mig vartenda steg han tog.

 

Ungen som jag upptäckte stod och sparkade mig på hälarna med vilie. Ungen vars far vartannat steg ropade sig hes;
– Daavid, Daavid…
Daviiid… med Isländsk accent. Cirka 40 gånger på en timme hörde jag hans namn. Ungen som fick mig, som har extremt hög toleransnivå, att vända mig om och ryta;
– Nu räcker det!!!

 

JA, det är min största fasa. Trotsiga ungar som gör flygresan olidlig. Men värre är, föräldrarna som låter dem hållas. Som på något sätt tycker det är okej att ungen sparkar på folk, eller sparkar på stolsryggen framför. För så klart lyckades jag även få ungen som sparkade i stolssätet framför mig och ungen som lekte med fönsterluckan och stolsbrickan bakom mig, vilket fick mig att än en gång ryta. En annan börjar få in vanan, gammeltanten…

 

Ahh, vad det hade varit intressant att läsa Fredrik Backmans tolkning av en sådan här upplevelse. Men tack och lov för flygresor på en timme!!!

 

Flyget är försenat

 

Translation
About enojying kids during a flight.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *