Strandpromenaden i Sanur är cirka fyra kilometer lång. Den är perfekt för en promenad eller joggingrundan. Att man på delar av den, cirka varannan meter erbjuds antingen “krimskrams” av damerna eller en båttur och vattenaktiviteter av herrarna, lär man sig hantera med ett “no thanks” och ett leende. Det är lågsäsong och det är inte det lättaste att få affärerna att gå runt. Men vi är tyvärr inte på shoppinghumör.

 

I södra delen känns Sanur lite mer lokalt, lite mer Balinesiskt. Ju längre norrut man kommer, desto finare blir hotellen, restaurangerna och butikerna. Men trots det känns inte Sanur för mig överdrivet turistigt eller överexploaterat. Jag sätter av någon anledning mer likhetstecken mellan överexploaterat och tjugo och trettiovåningars hotell ala Benidorm. Här är de flesta hotellen två eller tre våningar höga.

 

Jag försöker verkligen vila denna semester. Så många gånger lämnas faktiskt också systemkameran på hotellet. Istället försöker jag njuta av våra promenader och när det kniper får mobilen räcka som kamera. Kanske jag kommer ångra det när jag kommer hem, men inte just nu. Just nu är jag fullt nöjd med svettiga promenader och halvbra mobilbilder.

 

 

Translation:
The long boardwalk in Sanur on Bali…

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *