Det är andra dagen som det regnar. Det är varmt, men molnen på himlen täcker alla solstrålar som jag vet finns där ovanför. Ändå är ljuset över Sanur på Bali magiskt. Molnen, det vita ljuset är svårt att fånga på bild. Båtarna ser ut att ligga på en spegel och de färgglada masterna sticker ut genom dimman.

 

Tredje kvällen  får vi äntligen se himlen färgas av alla dess färger när solen går och vi är fast. Ni vet de där solnedgångarna som man har svårt att tröttna på. Himlen går från vitt till blått. Från nästan lila till orange och rött. Till att bara en stund senare vara helt svart. Rent tekniskt kan man inte se solen gå ner på denna sidan. Vill man se solen gå ner på riktigt måste man ta sig till västra sidan och Kuta eller Seminyak.

 

För att inte glömma de här vackra kvällarna och för att fånga varenda färgstråle växlar jag frenetiskt mellan systemkameran, mobilen och olika objektiv. Kanske borde också stativet varit med, men det tar vi en annan gång. Så här kommer en bildbomb med solnedgångsbilder…

 

 

Translation:
Sunsets are always something that we are amazed by. Here in Sanur in Bali is no difference. Even though we technically don´t se the sun set over the ocean, but just color it. 

 

0
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Profilbild

  Så flott! Jeg elsker solnedganger, man vet liksom aldri hva man kan forvente seg, og plutselig har man et kunstverk av en himmel foran seg.

  1. Discovering The Planet

   Exakt så. Ett litet skådespel varma och sköna kvällar :)

 2. Profilbild

  Så himla fint!

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Tack Annika <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *