Vackra, gröna Bali och vår senaste drönarfilm från ön

 

Det har nu gått fyra månader sedan vi var på Bali och ändå känns det som en evighet sedan. Det har blivit många inlägg därifrån och ändå har jag ett par tre utkast kvar på skrivbordet. Precis som vid de flesta resor är det alltid några som man inte hinner göra färdigt innan nästa resa.

 

Bali var ju också första resan som Göran hade en drönare med sig. Det var inte första resan vi filmat på, oh nej. Det finns mycket filmmaterial i arkivet. Men det var kanske första resan när film blev lite roligare. Mina små ynkliga tidigare försök kan man knappt räkna. Inte när han slänger fram en film som dagens. Jag är grymt imponerad, om man nu får säga det. Vi befinner oss på vår roadtrip på Bali som tog oss från Sanur till Canggu och Tanah Lot Temple. Från Bailan Beach där vi hälsade på vänner från Sverige till Ubud. Från Sebali till sjöarna Danau Buyan och Danau Tamblingan. Från Singaraja till tempelområdet Pura Lempuyang Luhur söder om Ahmed. Och tillbaka till Sanur. Allt på fyra dagar och utan stress.

 

Ni hittar alla inlägg hittills under kategorin Bali, men innan ni går dit, bara måste ni se Göran drönarfilm. Och vill ni se Görans tidigare filmer [och mina ;)] ser ni dem på vår kanal på You Tube, Discovering The Planet. Följ oss gärna :).

 

 

Translation:
Don´t miss out on Gee´s great drone movie from Ubud in Bali. 

 

Film: Göran Olsson

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

9 Kommentarer

 • Profilbild
  Ladies Abroad 2017, juni 6 at

  Snyggt! Jag tror att ni officiellt har fått mig att gilla film.

  Svara
 • Profilbild
  Helena 2017, juni 6 at

  SÅ snyggt!

  Svara
 • Profilbild
  Linda, 155cm.se 2017, juni 6 at

  Vilken överblick! Verkligen snyggt gjord. Ett riktigt försprång för er som resebloggare att kunna erbjuda detta! Var stolt!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2017, juni 7 at

   Stort tack Linda. Ibland är det värt alla timmarna man lägger på att publicera något. Tycker med att G gjort detta riktigt bra :)

   Svara
 • Profilbild
  Dryden - Traveler's Edition 2017, juni 7 at

  Ja, älska filmen och överblicken som drönare ger! Jag är ganska så väldigt mycket sugen på en… ;)

  Svara
 • Profilbild
  Johan 2017, juni 21 at

  Vilken fantastisk film! Helt otrolig.

  Men frågan som poppar upp i mitt huvud är tillstånd? Har ni tillstånd? Söker ni innan resa för att se vad som gäller?
  Såg även er film från Skopje där ni filmat i stan. Inga problem?

  Är väldigt nyfiken då jag själv är sugen att köpa en drönare att gå med mig på resa.

  Svara

Lämna en kommentar