Dagens inlägg skulle handla om något helt annat. Ett inlägg som var nästan klart, men lite bilder skulle läggas in. När det är dags att starta datorn, upptäcker jag en stor spricka i skärmen. I och för sig en snygg spricka, men det hjälper ju ingen resebloggare direkt.

 

Backup gjordes möjligtvis för två månader sedan, så det senaste jag jobbat med finns inte tillgängligt just nu. Tack vare mannen har vi en ganska stor server här hemma, och ibland får jag den briljanta idén att göra en backup. Men senaste månaderna har jag roat mig med att tänka på allt annat. Jag blir egentligen inte jättestressad över den trasiga datorn, men orkar liksom inte tänka på införskaffandet av en ny sådan just nu. Det är så galet stort projekt att lägga över alla program och data från den gamla, och just nu finns inte orken för det.

 

Vi har dessutom en jättesjuk liten katt. Vår ena kise Lillebror har varit dålig ganska länge och gått på kortison i över två månader, men nu helt plötsligt blev han bara helt energilös. Han har dessutom gått ner nästan 45% av sin kroppsvikt. Idag fick vi lämna honom på djursjukhuset med hopp om att vi få tillbaka en piggare Lillebror.

 

 

För gemene man är detta något man lätt hanterar. Men för mig innebär ofta små hinder att jag snabbt blir tröttare. För jag är fortfarande ganska trött, men det går åtminstone på rätt håll. Och visst har Juni börjat som det brukar, med regn, en egentligen ska jag inte klaga alls. Maj har varit en fantastiskt fin och solig månad som har gett mycket energi. Jag har dessutom redan fyra resor inbokade i Juni och Juli och har under våren fått många möjligheter till samarbeten, även om jag varit tvungen att tacka nej till i princip alla. Jag har lämnat in bokslutet på jobbet [ja, jag har ett annat jobb till vardags :)], och det har hängt över mig hela våren. Så egentligen är läget ganska bra.

 

 

Så dagens “lätta lite på hjärtat” har skrivits på min jobbdator och till hjälp har jag tagit lite mobilbilder. Gissar att kommande vecka också kommer bestå av mycket lek med bilder i mobilen, testa roliga fotoappar och fundera på vad jag vill ha för ny dator. Men nu ska jag bara krypa ner under filten, äta Ballerinakex [fast jag egentligen inte gillar dem, är mer en Singoalla] och zappa dålig Söndagstv.

 

“Ha en riktigt fin vecka och glöm inte att njuta av de små stunderna…”

 

 

Translation:
When you computer brakes down, you just have to make it work. 

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

  1. Nyt søndagen flott Daniela og masse gode ønsker til lillegutt på dyresykehuset

    1. Tack söta Annette. Man e ju väldigt fäst vid de där små liven. Och det samma.

  2. Åh! Jag har massa apptips. kör ju film med 1SE. Älskar att redigera i VSCO. Den använder jag till katarinawohlfart på ig t ex. Sen gillar jag colorstory för att göra lite roligare bilder ibland. yey! tråkigt med dator dock.

    1. Åh vad kul. Jag påbörjade ett inlägg med en lista med fotoappar för typ ett halvår sedan. Nu får jag en chans att gå igenom hela :)))). 1SE har jag tagit hem men inte testat än och VSCO var inte riktigt min grej, men Colorstory måste jag ju prova. Tack för tipsen :)). PS Har fått låna Görans värstingskärm. Jösses vilken skillnad att dra upp bilder i den :).

  3. Åh nej vd trist med datorn … ! Man är ju sååå beroende av dator. Och det är ju jobbigt när man har en massa grejor i den … Går det att fixa? Vi köpte nyss en ny till Peter eftersom hans gamla inte klarade av att hantera filmer (utan att hänga sig). Dyrt blev det, så nu hoppas jag att min hänger med ett tag till …

    1. Min e ju inte mer än ett år och lite till. Jag bytte med för att min inte hantera Lightroom och köra andra program under tiden. I don’t e räddad. Nu får vi se om det blir laga eller ny :). Å G fick göra som Peter för filmens skull. Dessa prylar som vi inte kan leva utan :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *